13 november 2017De nieuwe Audi A8 in de media.

De nieuwe Audi A8 laat niet lang meer op zich wachten en wordt steeds meer door de media opgemerkt. 

Lees hier wat de specialisten over het nieuwe model van Audi schrijven.


Review: Audi A8

17 oktober 2017: "De meest innovatieve Audi van dit moment ťn het is de allereerste level 3 straatlegale auto in de wereld op dit moment."

 
Bekijk video


Nieuwe A8 is nieuw startpunt voor Audi

11 juli 2017: "Wanneer de techniek aan boord signaleert dat een aanrijding onvermijdelijk is, dat wordt de auto maximaal 80 mm hoger op de wielen gezet. Volgens de fabrikant wordt zo de botsenergie naar de sterkste crashzones gestuurd. Het zou volgens het merk de krachten op de inzittenden tot wel 50% verminderen."
 
Lees het artikel


De nieuwe Audi A8: handjes los in Dutch Design

12 juli 2017: "Wie straks in de nieuwe Audi A8 rijdt, voelt geen hobbels, kan een krantje lezen in de file en wordt omringd door Dutch Design."


 
Lees het artikel


Officieel. De nieuwe Audi A8 is hier.

11 juli 2017: "Pas als de auto niet meer weet wat hij moet doen, of als de file ophoudt, roept hij de bestuurder weer tot de orde. Het is een van de eerste echte toepassingen van level 3 autonomie."


 
Lees het artikel


Audi A8 - Rijimpressie

17 oktober 2017: Geen enkele andere auto brengt de Voorsprong door Techniek-slogan van Audi zo compleet in de praktijk als de A8."

 
Bekijk de video


Audi A8 - Eerste kennismaking

12 juli 2017: "Hij is 200 kilo lichter dan de vorige versie en toch is de auto is volgebouwd met snufjes."


 
Bekijk de video


Officieel: de nieuwe Audi A8

11 juli 2017: "Mooiste feature om hier uit te lichten is de rechter achterstoel van de A8L. Hier is een optionele relaxstoel leverbaar die op vier verschillende manieren te verstellen is."


 
Lees het artikel


Test: Audi A8

25 oktober 2017: "Wanneer er een put of een bult zich aandient, past de ophanging zich daar al aan aan nog voor het wiel de oneffenheid raakt"


 
Lees het artikel


New Audi A8 2018 review - the most high-tech car ever?

06 oktober 2017: "The fourth generation of Audi’s luxury limousine could be one of the most technologically advanced cars ever produced "


 
Bekijk de video (EN)


Meer nieuws...