1 februari 2018SEAT lanceert het nieuwe sportieve merk CUPRA.

  • Eerste model onder het merk CUPRA wordt begin maart in GenŤve gepresenteerd
  • Select aantal gespecialiseerde CUPRA-dealers in Nederland


SEAT lanceert CUPRA als een nieuw, opzichzelfstaand merk. Het eerste eigen CUPRA-model wordt op de autoshow van GenŤve (8 – 18 maart) geÔntroduceerd. In Nederland wordt een select aantal gespecialiseerde CUPRA-dealers aangesteld, waar consumenten straks terecht kunnen voor de optimale merkbeleving.


Het CUPRA-logo – dat is uitgevoerd in een elegante bronskleur – is in Barcelona ontworpen en staat voor passie, precisie, vastberadenheid en moed, de merkwaarden die bij CUPRA horen. Al sinds 1996 staan de vijf letters voor het sportiefste dat SEAT te bieden heeft. Nu is het tijd voor de volgende stap. CUPRA mag zijn eigen identiteit gaan ontwikkelen als zelfstandig merk. Waarbij sportiviteit gecombineerd wordt met verfijning, functionaliteit, comfort, technologie en betrouwbaarheid.

Meer dan enkel een merk
CUPRA zal meer zijn dan een merk alleen. Meer daarover wordt bekendgemaakt tijdens de officiŽle presentatie op 22 februari. Vervolgens worden de eerste CUPRA-modellen begin maart op de autoshow van GenŤve voorgesteld. De onthulling van het logo valt samen met de livegang van de officiŽle merkwebsite: www.cupraofficial.com.

In Nederland gaat SEAT een select aantal gespecialiseerde CUPRA-dealers aanstellen. Deze zullen qua locatie zoveel mogelijk verspreid zijn over het land en verkopen naast reguliere SEAT-modellen straks ook CUPRA-modellen. Ze krijgen een aparte ruimte in de showroom die is ingericht in CUPRA-stijl, waar geÔnteresseerden worden geholpen door speciaal getrainde medewerkers. Daarbij is er een CUPRA-lifestyleassortiment beschikbaar en organiseren de dealers verschillende CUPRA-evenementen. De modellen van het nieuwe merk kunnen overigens ook bij Heron Auto worden besteld.


 

Meer nieuws...