2 februari 2018

Mooie samenwerking NH Media en Heron AutoHeron Auto leverde vrijdag 26 januari, in samenwerking met SternLease, een vijftal SEAT Ibiza af bij NH Media te Amsterdam.


Guido Derksen, Fleetsalesmanager Heron Auto vertelt: “Deze Ibiza’s worden speciaal ingezet voor de reporters van het mediabedrijf. De compacte, luxe stadsauto is makkelijk te parkeren in en rond de drukke hoofdstad. Voor de ritten in de regio is de SEAT Ibiza zeer comfortabel en veelzijdig. Buiten deze pluspunten om bestaat het nieuwe design uit strakke lijnen. In combinatie met zijn brede body is de stoere Ibiza een mooie blikvanger. Kortom een uitstekende keuze!”


Met de aflevering van deze vijf voertuigen starten NH Media en Heron Auto een samenwerking voor 2018. Na de zomer staan nog eens acht voertuigen op de planning om afgeleverd te worden. NH Media, voorheen RTV NH en RTV Noord-Holland, is de regionale radio- en televisieomroep voor de provincie Noord-Holland. De zender is begonnen op 1 januari 1989 als Radio Noord-Holland met een zendtijd van drie uur per dag; later is dat uitgebreid tot 24 uur per dag.


Zowel Heron Auto als SternLease zijn ondernemingen van Stern Groep NV. Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit.Foto rechts: de heer Robert de Vos van NH Media (links) en Guido Derksen (Fleetsalesmanager Heron Auto). 

 

Meer nieuws...