22 maart 2018100% elektrische Audi e-tron nu te reserveren

Reserveren geeft recht op snel bestellen; indicatieve vanafprijs € 82.500*

  • Eerste puur elektrisch aangedreven Audi: ruim, bruikbaar en veelzijdig
  • Productiestart eind dit jaar, levering vanaf begin 2019
  • De Audi e-tron, de eerste 100% elektrisch aangedreven auto van Audi, is vanaf nu te reserveren. GeÔnteresseerden die overgaan tot reservering, krijgen het recht om als een van de eersten de daadwerkelijke bestelling te plaatsen.

De elektrisch aangedreven Audi e-tron is zijn laatste testfase ingegaan. Op de onlangs gehouden autoshow van GenŤve toonde Audi een vrijwel productierijp, gecamoufleerd prototype. De productieversie van de Audi e-tron is een premium SUV die plaats biedt aan vijf personen en bagage. Hij heeft een accupakket met een zeer grote capaciteit en is geschikt voor snelladen. Daarmee, ťn door standaard quattro vierwielaandrijving, maakt hij elektrisch rijden zonder compromissen mogelijk.

Reserveren: voorrang bij bestelling
Door de combinatie van ruimte, comfort en actieradius is de belangstelling voor de innovatieve Audi e-tron in heel Europa groot. De indicatieve vanafprijs voor de Nederlandse markt bedraagt € 82.500* (inclusief BTW en advieskosten rijklaarmaken). Om geÔnteresseerden de kans te geven snel te kunnen bestellen, start Audi een reserveringsproces via de speciale reserveringssite. PotentiŽle klanten die zich hier registeren en een reserveringsbedrag van € 2.000 voldoen, komen in aanmerking om als een van de eersten de daadwerkelijke bestelling voor een Audi e-tron te plaatsen.

Levering vanaf begin 2019
Audi start dit jaar met de productie van de Audi e-tron. Dat gebeurt in de CO2-neutrale fabriek in Brussel. De laatste testfase van de eerste volledig elektrisch aangedreven Audi is te volgen op https://www.e-tron.audi/en. Hier zijn ook foto’s en interessante wetenswaardigheden over misschien wel de meest innovatieve Audi ooit te vinden.

Vragen over Audi e-tron? Neem gerust contact met ons op! 


 


 
Uw Audi team:

Mark Weterings
Jeroen Muis
Emile van der Lans

  Direct offerte  
  e-mail  
  Bellen  

Bezoek onze nieuwe Audi showroom in Purmerend:
Binnenzeestraat 7, 1446 AB Purmerend
   
   

Meer nieuws...