11 juli 2018
Welke gadgets zitten er in een officiŽle SKODA Tour Auto? 

Van de meest nieuwe veiligheidssystemen tot speciaal ontworpen camerasystemen. 


 

Het kan je niet zijn ontgaan, SKODA is de officiŽle sponsor van de Tour de France. Dit betekent dat je tijdens elke etappe een heleboel mooie SKODA's voorbij ziet komen. Maar dit zijn niet zomaar SKODA's. Deze auto's zitten namelijk helemaal vol met de meest innovatieve gadgets en veiligheidssystemen. 


Veiligheid staat voorop. 


Met dit systeem is het vrijwel onmogelijk om een renner over het hoofd te zien.Deze Superb heeft een verbeterd camerasysteem die vrijwel elke hoek van de auto in de gaten houdt.  De binnenspiegel is vervangen door een beeldscherm dat continu het beeld achter de auto laat zien. Met dit systeem is het vrijwel onmogelijk om een renner over het hoofd te zien. De verbindingen tussen de systemen en de beeldschermen zijn zo geavanceerd dat er geen ruis en vertraging is. Alles wat de mannen in de auto zien is realtime en haarscherp. 

De auto heeft ťťn centraal scherm. Dit scherm is altijd op een 4G netwerk verbonden zodat ook de officiŽle wedstrijdbeelden live te bekijken zijn in de auto. Geen enkele renner kan hierdoor uit beeld verdwijnen. 

Ook wordt alles in de Superb digitaal geregistreerd. Hierdoor hoeven de berijders geen notitieblokjes meer bij zich te dragen en hoeven ze niets meer op te schrijven. Alle aandacht voor de renners dus.


 via Autoblog.nl

Meer nieuws...