2 augustus 2018


Heron Auto Zwaag verhuist Audi sales activiteiten
naar Purmerend


Per 1 september 2018 verhuist Heron Auto Zwaag haar Audi verkoopactiviteiten naar Heron Auto Purmerend. Voor Audi service en onderhoud kan men zowel bij Heron Auto Zwaag als Heron Auto Purmerend terecht. Peter Kuin, Audi Verkoopadviseur bij Heron Auto Zwaag maakt vanaf die datum onderdeel uit van het Audi Team in Purmerend: 

Ons nieuwe Audi pand in Purmerend voldoet aan de laatste huisstijleisen van de importeur. Het pand is voorzien van de nieuwste technologieŽn op het gebied van klimaatbeheersing, ledverlichting en zonnepanelen. We hebben zelfs een 360 graden fotostudio en een Virtual Reality Room. In VR Room kan de klant de Audi geheel naar eigen wens configureren en ook echt ‘beleven’. Daarnaast hebben wij een eigen wasstraat en tankstation. Het Audi pand in Purmerend is gevestigd op bedrijventerrein Baanstee-Noord en is uitstekend bereikbaar. Het terrein ligt direct aan de N244, vlakbij afslag 6 van de rijksweg A7. Dit betekent dat we voor onze klanten door de vierbaansweg makkelijk en snel bereikbaar zijn. Ik kijk uit om in deze nieuwe showroom te gaan werken: een omgeving waar onze Audi’s nog beter tot hun recht komen”.  

 

Een echte A-locatie.


De nieuwbouw voldoet aan de laatste huisstijleisen van de importeur.

Bedrijventerrein Baanstee-Noord is uitstekend bereikbaar en ligt direct aan de N244, vlakbij afslag 6 van de rijksweg A7. Daardoor zijn we voor klanten en medewerkers snel en makkelijk bereikbaar. Op nog geen kwartier rijden vanaf Amsterdam en een half uur vanaf Schiphol is dit een ware A-locatie. 

Routebeschrijving.


Een prettige ambiance.


Gastvrijheid staat voorop. En daarom hebben wij in Purmerend extra aandacht geschonken aan onze lounge. Op de tweede verdieping heeft de bezoeker niet alleen een prachtig uitzicht over de showroom maar geniet u ook van een heerlijk kopje koffie uit een 100% originele, Italiaanse barista-machine.

 


 

Een Audi-waardige showroom.


De laatste innovaties, een perfect klimaat, rustgevend en helder licht; de nieuwe showroom in Purmerend voldoet aan alle aspecten om de modellen volledig tot hun recht te laten komen.

Wanneer u langs komt in de showroom zult u eens naar boven moeten kijken. De duizenden gaatjes in het plafond zorgen er voor dat de akoestiek in het gebouw optimaal is. Echt overal is aan gedacht. Jarenlange ervaring.

Als Audi-rijder bij Heron Auto in Zwaag bent u hoogstwaarschijnlijk bekend met de expertise van Peter Kuin, onze Audi Verkoop Adviseur. 

Peter verhuist mee. En daar zijn we blij mee. De combinatie van deze moderne, nieuwe vestiging en zijn jarenlange ervaring zal nu 100% tot zijn recht komen. 

  

Samenstellen tot op het laatste detail.


Als ťťn van de twee Audi dealers in Nederland hebben wij beschikking tot deze schitterende Virtual Reality Configuratie-ruimte. Door middel van een VR-bril kan de bezoeker al voorafgaand aan de aflevering in zijn nieuwe Audi zitten. 

Wilt u dit zelf ervaren? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze Audi collega's. We laten het u met alle plezier zien. 


Binnenkijken in Purmerend?

Neem alvast een virtual tour door onze vestiging in Purmerend.


 


Voor service en onderhoud blijft u zowel in Zwaag als Purmerend van harte welkom.

Wij verhuizen alleen onze sales activiteiten naar Purmerend. Dit betekent dat u vanaf september voor onderhoud, service en reparaties zowel welkom bent in Zwaag als in Purmerend. Onze service adviseurs en monteurs staan voor u klaar. 


Een overzicht van onze vestigingen:

Vestiging Sales Service Adres  
Purmerend Audi
Volkswagen
Volkswagen Bedrijfswagens
SEAT
SKODA
Audi
Volkswagen
Volkswagen Bedrijfswagens
SEAT
SKODA

Binnenzeestraat 5-7, 1446 AB Purmerend
meer info 

Zwaag Volkswagen
Volkswagen Bedrijfswagens
SEAT
SKODA
Audi
Volkswagen
Volkswagen Bedrijfswagens
SEAT
SKODA

De Marowijne 53, 1689 AR Zwaag meer info
Amsterdam-Noord Volkswagen
Volkswagen Bedrijfswagens
Audi
Volkswagen
Volkswagen Bedrijfswagens
SEAT
SKODA

Aambeeldstraat 7, 1021 KB Amsterdam-Nrd meer info
Enkhuizen Volkswagen
Volkswagen Bedrijfswagens
Volkswagen
Volkswagen Bedrijfswagens
SEAT

De Dolfijn 1, 1601 ME Enkhuizen
meer info
Koog aan de Zaan Volkswagen
Volkswagen Bedrijfswagens
Volkswagen
Volkswagen Bedrijfswagens
SEAT

Kaarsenmakersstraat 1, 1541 HL, Koog a/d Zaan  meer infoMeer nieuws...