Private Lease bij Heron Auto.

Ontdek hoe makkelijk leasen kan zijn.


Denkt u in plaats van kopen aan het leasen van een nieuwe auto? Voor alle wensen en alle budgetten biedt Heron Auto voordelige Private Lease contracten aan. Geen verrassingen en geen zorgen, op de brandstof na regelt Heron Auto alles voor u. 

Wij bieden u altijd een scherp maandtarief inclusief het uitgebreide mobiliteitspakket van ons landelijke netwerk. Heron Auto verzorgd Private Lease contracten voor alle Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA modellen. Of u nu kiest voor een up!, een Octavia of een Q2. Bij Heron Auto is alles mogelijk. Ontdek zelf hoe makkelijk leasen kan zijn.  Heeft u nog vragen?

Ons team staat klaar om deze te beantwoorden!
  088-2925100
 info@heronauto.nl

Waarom Herman en Betty voor Private Lease kozen:

"Vorig jaar zijn wij allebei gestopt met werken en nu hebben we eindelijk tijd om de wereld te gaan ontdekken. Hier hadden we een paar dingen voor nodig; een nieuwe en betrouwbare auto waar we leuke ritjes mee kunnen maken, mooie vakantiebestemmingen en natuurlijk wat spaargeld op de bank. Private lease was voor ons de ideale oplossing omdat we hier mee al onze wensen konden vervullen. We rijden nu zonder zorgen in een leuke nieuwe auto en hebben daarnaast ons spaargeld nog op de bank staan om de reizen te kunnen maken. Ideaal!" 

 


Waarom Robbert voor Private Lease kiest:

"Ik ben net een eigen bedrijf begonnen en heb veel in deze onderneming geďnvesteerd. Omdat de start van een onderneming altijd spannende tijden zijn wilde ik mij niet ook nog eens druk hoeven te maken om het aanschaffen van de juiste auto. Ik rij nu voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto en hoef me verder geen zorgen te maken over het onderhoud en de verzekeringen. Ik kan mij hierdoor volledig op mijn bedrijf focussen. Daarnaast kom ik in een mooie nieuwe auto ook nog eens goed voor de dag bij mijn klanten! Als startende ZZP-er is dit echt een goede oplossing."  

Waarom fam. Oudehans voor Private Lease heeft gekozen:

"Omdat wij als gezin vaak op pad gaan zochten we een ruime auto met de laatste veiligheidssystemen. Een auto waar iedereen comfortabel in kan zitten en waar ook alle spullen goed opgeborgen konden worden. Maar ook een auto waar wij op kunnen vertrouwen en die veilig is. Door een nieuwe auto te prive leasen zijn al punten afgevinkt. We rijden een ruime nieuwe auto, hoeven ons niet druk te maken om het onderhoud en in plaats van dat het ons een flinke som geld heeft gekost, staat ons spaargeld nu nog lekker op de bank. En het hele gezin is gek op de nieuwe auto!" 


SternLease

Particulier leasen via Stern is op basis van full operationele lease. Dat wil zeggen dat niet alleen de afschrijving en de rente maar ook de bijkomende kosten, zoals verzekering, houderschapsbelasting*, reparatie, onderhoud, banden en pechhulp zijn opgenomen in het lage maandelijkse leasetarief. Via Stern is uw auto allrisk verzekerd voor een vast laag verzekeringstarief zonder bonus/malus dus ook na een schade blijft uw maandprijs hetzelfde, er is dan alleen een eigen risico van toepassing. U rijdt een nieuwe auto zonder dat u daarvoor uw spaartegoed hiervoor hoeft aan te breken, of een dure financiering af te moeten sluiten. De auto blijft eigendom van Stern, u koopt dus niet op afbetaling en sluit geen lening af.


*tussentijdse wijziging in houderschapsbelasting worden aan u doorberekend.