Totaal 662 reviews

2016-05-27

8
 

Voorkom "petit-stress" bij de cabriorijders.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-05-24

10
 

Geen. Alles was voor de rest keurig verzorgd.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-05-24

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-05-23

8
 

Heb net een mail gestuurd aan Heron wegens ongehoord olieverbruik van de gekochte auto! Heb na 1.000 km al 3 liter olie bijgevuld.... Dat is onacceptabel.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-05-06

10
 

De heer Van Vlaanderen is een super-goede verkoper met een hoge gunfactor. Zeer tevreden met zijn hulp en de wijze waarop hij e.e.a. heeft aangepakt

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-04-19

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-04-18

10
 

Prettig contact, ook terugbel verzoeken worden goed en smel opgevolgd.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-04-11

10
 

Ik kan werkelijk niets bedenken.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-04-05

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-03-25

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-03-21

10
 

Ik ben super tevreden met hoe ik ben ontvangen en bediend door de verkoper Ron Vlaanderen. Hij is zeer Service gericht, vriendelijk en bekwaam. hij heeft meerdere malen contact met me opgenomen en is altijd bereikbaar voor kleine vragen. Ik ben tevens tot nu toe heel tevreden met de Auto.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-03-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-03-13

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-03-10

10
 

Ik rij al vanaf mijn rijbewijs Volkswagen Golf...Ik heb de Golf 3,4, en 5 gehad...en nu de 7...Een heerlijke auto..de service vond ik perfect bij Heron..en mijn complimenten gaan uit naar mij verkoper Ron Vlaanderen-Oldenzeel Heron Amsterdam...hij heeft mij heel goed geholpen en het was een prettige sfeer!mijn volgende auto koop ik weer bij Heron!vr gr Thom van Heusden

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-03-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-02-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-02-29

10
 

Geen perfect geholpen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-02-09

10
 

Wij zijn zeer tevreden. We waren niet van plan een andere auto te kopen (toevallig in de garage vanwege een lekke band), maar een medewerker wees ons op deze occasion dezelfde auto die we al hadden, weliswaar ouder, maar met 70.000 km minnerop de teller en een luxere en zwaardere uitvoering ipv de standaard (basis) die wij hadden. We zijn echt heel blij met de autoSuggestie ga zo door!!!!

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-29

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-20

10
 

Er waren onduidelijkheden over de optielijst omdat het een nieuw model A4 betrof, daar kan de dealer niets aan doen.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-19

8
 

Nee niet direct wel een vraag, de navigatie is wat achter. Bijvoorbeeld de A5 naar Amsterdam staat er nog niet op.Kan dat gelijk met de deur verholpen worden tegen de 99 euro die op de website staat voor de navigatie update.06 50504846J. Dekker

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-14

10
 

Ga zo door. Prettige to the point ervaring en voor herhaling vatbaar. Bedankt.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-08

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-07

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-01-06

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-05-26

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-23

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-19

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-18

10
 

Zover prima

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-02

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-02

6
 

Auto wordt geleverd inclusief set winterbanden Los geleverd) op velg. Deze waren bij de aflevering van de auto nog niet aanwezig.Nu is het geen winter meer en zijn ze niet benodigd maar er is wel al voor de banden betaald dan dienen ze in mijn ogen ook gewoon geleverd te worden.

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-27

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-27

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-25

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-10

10
 

Uitstekende service, vriendelijke bejegening!

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-07

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-02

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-05

8
 

Nog niet

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-02

10
 

Het was een warmbad, We zijn zeer goed geholpen.Ik hoop dat dit zo blijft,dan heeft u er een klant bij.Vriendelijke Groeten.

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-02

 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-15

10
 

Ik geef hier boven aan dat verkopen geen telefonisch contact heeft opgenomen, maar ik sprak hem toen ik daar even langs kwam.

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-08

8
 

Een telefoontje van de verkoper een week na aflevering om een afsrpaak te maken voor herprogrammering van de tweede sleutel zou mij uiterst tevreden hebben gemaakt, nu ben ik dit helaas niet.

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-25

10
 

De dienstverlening is goed maar dat in een nieuwe VW geen wagengereedschap zit vind ik een min punt. Zelfs geen sleepoog om mezelf of een ander te kunnen helpen. Gaarne uw reactie. Groeten G.J.Weenink.

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-26

10
 

Leon van Wel s in onze ogen een geweldige verkoper alle tijd, absoluut niet opdringerig, oprecht, vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Daarnaast en misschien wel bovenal, een zeer prettig persoon om zaken mee te doen!

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-11

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-08

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-14

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-16

 

Heb deze al een keer gehad.

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-17

10
 

geen

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-16

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-16

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-13

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-13

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-09

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-09

10
 

geen.

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-12

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-09-05

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-30

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-04

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-17

8
 

De nagiveerapp spreekt engels, geen nederlandsHeel irritant. Probleem is aan de verkoper voorgelegd. Tot op heden geen oplossing gevonden.

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-15

2
 

Zie boven, suggestie: laat de verkoop en het aflevermoment door dezelfde verkoper begeleiden en niet divers zoals in mijn geval en chek de offerte met de afleveringsbon en/of jullie bestelling, om dit soort onzin te voorkomen. Ook tel. contact kan veel beter, daar ikzelf steeds moet informeren hoever we in het afleverproces staan. Met vriendelijke groet, Y vd Kerkhof

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-27

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-24

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-08

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-31

10
 

Het een hele show bij levering

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-14

10
 

ik kom heel snel weer een auto bij jullie kopen alvast bedankt leon

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-20

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-02

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-11

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-30

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-30

10
 

Contact na aflevering via de mail dit was prima.

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-27

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-12

10
 

De mannen van heronauto hebben me super geholpen en alles goed uitgelegd. Het puntje of ik al gebeld was is nog niet gebeurd maar misschien gaat dat nog gebeuren.

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-11

10
 

Martin lind aardige man en goede verkoper heeft mij prima geholpen

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-05

10
 

Wij kennen Martin Lind al jaren en zijn uiterst tevreden

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-28

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-18

8
 

Met de koop van onze VW Tiguan hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Heron en hier zijn wij tevreden over.Wij hebben nog geen ervaring met de werkplaats.

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-15

6
 

Overdracht van de auto hoeft voor mij helemaal geen feestelijke gebeurtenis te zijn, als het vooral maar correct en volgens afspraken/verwachtingen verloopt.De verkoper werkte niet meer op deze vestiging, maar was speciaal voor mij terug gekomen. Dat stel ik op prijs. Maar als ik dan maar 'ergens bij een collega van hem' aan een buro gezet wordt om te wachten, terwijl die collega duidelijk met andere zaken bezig is, dan voelt dat toch een beetje ongemakkelijk.Het kan misschien niet anders, maar bel me dan even vooraf om dat gewoon te bespreken, dan is het toch wat minder een verrassing.

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-14

10
 

Top! Zeer goede service en zeer klantvriendelijk. Kom graag bij Heron terug!

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-08

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-03

10
 

Ik rijd al sinds jaar en dag VW dus de verkoper wist dat ik bekend ben met de mobiliteitsgarantie. Dus dat is geen kritiekpunt.

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-02

 

Helaas is het spijtig voor Heron maar de gekochte Tiguan is niet nieuw gekocht. Het is een geimporteerde wagen uit Duitsland welke wel bij Heron in onderhoud gaat. Het nieuwe kenteken zal dus verwarring gegeven hebben.Met vriendelijk groet, Ed van der Zon.

Heron vestiging: Zwaag

2016-11-01

10
 

Ik heb nog nooit zo leuk en plezierig een auto gekocht. Dhr. M. Bakker heeft voor mij alles tot op de puntjes geregeld. Ik geef niet gauw een 10, maar bij deze toch wel. Hartstikke bedankt nogmaals. Groet, Tom

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-31

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-21

10
 

Mijn contact liep via Gerben Stortenbeker, hij heeft alle zaken prima geregeld

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-20

10
 

fijne verkoper Martin Lind

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-17

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-11

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-10

10
 

Bijzonder fijn geholpen door Dhr Lind. Ben heel erg tevreden over mijn nieuwe Volkswagen Up.

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-10

10
 

Wel een opmerking in het algemeen. Bij het beantwoorden van de vragen mis ik een goed of een zeer goed mogelijkheid.Geheel tevreden betekent voor mij minimaal een 8 als cijfer op een schaal van 10.

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-03

8
 

nee

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-03

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-09-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-09-27

10
 

Nee ben zeer tevreden !!

Heron vestiging: Zwaag

2016-09-26

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-09-19

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-09-06

10
 

Ik had gehoopt , en ook gevraagd, om bij uitlevering van de auto een kleinigheidje te doen (een reistas van Samsonite of zoiets). Helaas niets gezien en dat vond ik wel spijtig. Dit is geen dure investering maar maakt het net compleet en attent. Jammer, of wellicht doet Heron nog wat?

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-31

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-15

8
 

Geholpen door Dhr. Lakenman bij Heron Hoorn. Erg vriendelijke jongen met verstand van zaken.

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-10

8
 

We zijn tevreden met de a3

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-08

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-01

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-01

10
 

Geweldig bedrijf en het was een genot om mijn auto via Heron afgeleverd te krijgen!

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-18

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-11

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-11

 

Ik heb deze Q3 niet bij jullie gekocht.Hij gaat bij HERON wel in onderhoud.

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-11

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-08

2
 

Eigenlijk niet, ik ben er na jaren weer achter gekomen dat de mentaliteit van de "autoverkoper" nog steeds hetzelfde is, klote.Totaal geen oprechte betrokkenheid, mentaliteit van lik me vestje, sommige arrogant andere laks en onkunde over hoe je een auto/bus moet verkopen. De algehele mentaliteit is sowieso we verkopen toch wel dus waarom dat stukje extra aandacht of interesse in de betalende klant.

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-07

10
 

Het geheel is als een plezierig avontuur geweest, waarbij ik en mijn partner een goed gevoel hebben gehad. Ook de after sales is nog steeds goed.ben erg blij dat ik voor Heron heb gekozen.Met vriendelijke groetCarlos Martinez

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-06-27

10
 

Het is allemaal keurig netjes gegaan en we zijn tevreden. Geen op of aanmerkingen en suggesties.

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-23

10
 

Nee, prima en zo doorgaan

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-17

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2017-03-14

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-12

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-15

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-13

8
 

De uitleg had gekund, maar omdat ikzelf niet heel veel tijd hadHeb ik zelf aangegeven dat ik er wel achter kwam, dat ligt dus niet aan de verkoper.Na een uur moest ik al bellen hoe de achterportieren te sluiten,Dat was mn eigen schuld dus. Verder alles prima!!

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-08

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-27

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-12-27

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2017-01-09

6
 

GoedemorgenDit betrof een privee auto.Wilt u hiervoor mijn privee mail benaderen a.u.b.? i.jongbloed@ziggo.nl Deze enquete is namelijk op mijn werk gekomen i.jongbloed@snijder.nl Deze kunt u gebruiken voor mijn zakelijk auto met nummer 65 XNT7

Heron vestiging: Zwaag

2016-07-11

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-08-13

8
 

ik hed de bus nu 3 weken er zit van uit de fabriek alarm klasse 3 in.Na 2 weken kom ik in bij me bus om 6.00en al me gereedschap er uit gestolen voor 11,000 euro dit met alarm klasse 3 heb de heron gevraagd over uitbreiding van alarm of hoe dit kon maar krijg hier bijna tot niets geen antwoordzeer tot zeer slecht moest zelf tot 3 x toe bellen voor antwoord al met al heb schade van 11,000 euro en hoor er nog niets over.nou wie weet krijg ik nog een antwoord van u hier overmet vriendelijke groet kees vijn

Heron vestiging: Zwaag

2016-10-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Volendam

2016-09-23

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Volendam

2016-09-12

10
 

De dienstverlening was tot volle tevredenheid !

Heron vestiging: Volendam

2016-07-19

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Volendam

2016-08-19

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Volendam

2016-11-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Volendam

2016-07-05

 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2017-01-09

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2017-01-17

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2017-01-16

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2017-01-14

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2017-01-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-08-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-09-05

10
 

Ik ben zelf enkele dagen na de overdracht bij Heron K a/d Z geweest en de verkoper heeft toen geïnformeerd naar onze tevredenheid.Erg te spreken over de verkoper.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-10-21

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-10-25

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-11-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-11-06

10
 

Wat mij tegen valt is dat de velgen niet voorzien zijn van een slotbout hetgeen diefstal van dit soort dure velgen wel erg gemakkelijk maakt.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-11-07

4
 

Jammer dat er elke keer weer een andere verkoper is. Ik had als vaste klant wel een bos bloemen verwacht zoals de vorige keer. En zag later op de rekening dat ik extra moest betalen voor 4 jaar garantie, wat mij niet was verteld

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-08-23

10
 

NVT

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-11-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-12-06

10
 

Helemaal prima.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-12-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-11-30

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-10-31

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-10-28

4
 

neem je klanten en potentiele klanten serieus, nog nooit zo slecht behandeld als bij Heron.ook na uitspreken van ontevredenheid geen enkele reactie of coulance van uit Heron, zo triest.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-10-25

8
 

Omdat we voor morgen een afspraak hebben, heeft Hans me nog niet gebeld. Maar ik vind het prettiger dat we nog een face to face afspraak hebben.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-10-22

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-10-20

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-10-19

2
 

Ik ben zeer ontevreden over een aantal zaken, dit heb ik ook de verkoper gemeld.Het lijkt wel of jullie liever geen auto s verkopen.. onbereikbaar en geen welkome indruk.Tevens zit ik nu nog op een formulier te wachten 1,5 week lang dat mij meteen zou worden toegestuurd.Ook wacht ik al veel te lang op het geld dat ik van u ontvang nav verkoop van mijn oude VW up aan u.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-10-10

2
 

ik hoop nog op een goede afwikkeling en dat ik alsnog tevreden kan worden met vriendelijke groet werner steenbeek

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-10-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-09-26

4
 

Kom afspraken na, ook ondanks wisselingen van accountmanagers en geef vooral aan hoe dingen opgelost gaan worden.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-09-26

8
 

Het vrijwaren van de oude auto duurde een week dat is wel erg lang.moest er zelf om vragen dat is wel raar.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-09-12

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-09-11

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-08-14

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-08-01

10
 

n.v.t.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-07-07

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-07-06

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-06-25

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-06-20

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-06-20

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-06-27

 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2017-01-13

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-12-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2017-03-01

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2017-01-18

8
 

Nee

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-12-29

10
 

Ik heb nooit een hoge pet van garagebedrijven/dealers op gehad.Maar ik kan niet anders zeggen dat ik iedere keer weer uitstekend en tot volle tevredenheid bij jullie geholpen wordt.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2017-01-30

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-06-30

10
 

ik ben uiterst tevreden

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-08-19

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-08-15

10
 

heb geen opmerking ben geheel tevreden

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-12-27

6
 

Sneller geholpen willen worden werkplaats. We hebben de auto nu twee weken en al twee weken problemen in het electronisch circuit. Heeft al twee x een dag in de werkplaats in hoorn gestaan en nog is het probleem niet opgelost.

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-12-12

10
 

Bedankt voor de goede zorgen👍🏻

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-11-10

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-10-14

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Enkhuizen

2018-01-16

4
 

Mijn klantervaringen met Heron zijn niet hetzelfde als met Martin Schilder, met Martin Schilder heb ik betere ervaringen. Omdat ik beter gewend ben, beveel ik Heron niet aan. Na aankoop van de auto en het aflevermoment was de klantvriendelijkheid via de telefoon anders, minder klantgericht. Dit was merkbaar vanwege een technisch defect kort nadat ik de auto kreeg. Mijn vragen werden wel beantwoord en opgelost, maar minder hartelijk dan bij het aankoopproces en heel anders dan bij Martin Schilder. Onlangs is er opnieuw een technisch defect geconstateerd en is dit zeer vriendelijk door Martin Schilder opgelost, nadat telefonisch contact met Heron wederom niet hartelijk en klantgericht verliep.

Heron vestiging: Enkhuizen

2017-01-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2017-01-09

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2017-01-03

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2017-01-17

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2017-01-16

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2017-01-13

6
 

Ik kan slechts oordelen over de aankoop, ontvangst en aflevering. Deze zijn goed en netjes verlopen.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2017-01-19

10
 

auto pas 1 dag in bezit maar ben ervan overtuigd dat dit een prettige tijd met de auto gaat worden.Groeten Niels Koman

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-10-20

8
 

Niet telefonisch contact gehad.Maar ik ben langs geweest bij Heron Auto.Om nog wat te vragen.Je wordt heel vriendelijk te woord gestaan.Ik kan heel goed opschieten met MARTIN en RON.ik kan altijd langs komen met mijn vragen.Ook bij de vorige Auto kon ik altijd lekker praten met MARTIN.Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is ingevuld.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-08-26

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-09-20

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-12-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-12-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-12-27

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-12-13

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-12-06

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-12-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-11-28

8
 

Ik ben zeer tevreden met de inzet die gepleegd is door Heron, en de verkoper in het bijzonder, richting de leasemaatschappij om de auto te kunnen bestellen en op tijd af te kunnen leveren.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-11-21

10
 

Uitstekend geholpen!

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-11-19

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-11-10

10
 

Ga zo door. Dit is niet mijn eerste aankoop van een auto. Ben nog nooit zo persoonlijk geholpen.Mijn zoon kocht een auto bij Heron Purmerend (ook prima) vandaar dat ik bij Heron Amsterdam uitkwam. Het kopen van de auto en de manier van informeren t.a.v. de levertijd was heel erg goed.Ik ben heel erg tevreden over de verkoper en Heron.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-11-08

10
 

Tot nu toe zeer tevreden

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-10-31

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-10-26

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-10-25

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-10-24

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-10-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-10-06

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-10-04

6
 

qua auto perfect maar het niet bellen vind ik niet correct

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-10-03

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-09-26

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-09-25

10
 

Wederom een 100% positieve ervaring met dank aan Ron Vlaanderen Oldenzeel.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-09-19

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-09-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-09-12

8
 

Het is nog te kort dag om een algeheel tevreden beeld te kunnen geven, auto is nog maar een week in gebruik, maar tot op hede neen tevreden klant.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-09-08

10
 

Zoals altijd zeer tevreden!!!!

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-08-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-08-01

10
 

Top service!!!!!

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-07-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-07-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-07-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-07-14

10
 

Ron Vlaanderen Oldenzeel heeft ons super geholpen bij de aanschaf van onze tweede Volkswagen. Hij krijgt van ons een dikke 10!!

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-07-11

10
 

De aankoop van mijn (lease) auto voor mij als berijder heb ik als zeer prettig ervaren. Ron komt over als een oprecht persoon die meer dan voldoende kennis heeft van de auto's die hij verkoopt. Dit doet hij niet op een agressieve manier, maar juist op een vriedelijke en rustige, bijna gemoedelijke manier. Top service!

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-09-19

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-10-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2017-03-06

4
 

Tot drie maal toe werd de toegezegde leverdatum niet gehaald. Dit kan op zich gebeuren (en lag werd mij verteld grotendeels bij de inbouwer van de dubbele cabine), echter geen enkel initiatief van de verkoper om contact op te nemen en dit aan mij te melden, de klant mag er consequent zelf achteraan bellen.Per abuis getinte zijruiten geplaatst, geen groot probleem voor mij maar wel anders dan besproken, slordig.Toegezegd goedmakertje (dinercheck oid) niet meer ontvangen.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2017-01-16

10
 

Top survice van de heer R. Oldenzaal.

Heron vestiging: Amsterdam-Noord

2016-05-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-05-10

8
 

Graag bij verkoop ook blik werpen onder motorkap. Dit is bij ons niet gebeurt.

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-04-18

4
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-04-15

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-04-11

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-03-29

8
 

Goedemorgen medewerker Heron, Ja dit ik heb de V W net 10 dagen +- 500Km er bij op gereden . dus kan ik niet zeggen hoe tevreden ik ben , Ja dat ben ik wel maar je zou dit ook Bv na 3 mnd nog eens kunnen vragen. dan opnieuw invullen B V . ik vind dit heel Attent hoor.Hgr Adriaan

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-02-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-01-28

8
 

Zou graag zien bij .tweedehands auto's dat de softwaer van navigatie geüpdatet wordt.

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-01-20

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-01-13

 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Enkhuizen

2016-10-03

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-06-22

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-06-30

10
 

Helemaal top Heron bedankt

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-25

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-09

10
 

verkoper heeft uitgebreid de tijd genomen om de werking van de auto uit te leggen.Snelle en nette afhandeling tau de financiele afspraken

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-09

6
 

Je mag wel meer verwachten dat je klant bent, bureau van verkopers beetje simpel en weggestopt. De koffie was slecht, apparaat werkt slecht en er moest koffie bij de Audi gehaald worden. Beetje een aanfluiting al zeg ik het zelf.

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-08

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-06

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-30

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-31

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-17

2
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-17

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-17

6
 

Mijn inziens wordt een leaserijder als minder belangrijk gezien en kan het voortraject tot levering met meer beleving worden gedaan.

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-16

8
 

Peter kuin is een prima verkoper.

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-16

10
 

nee, ik ben tevreden.

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-16

8
 

Geen. Was/ben zeer tevreden.

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-16

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-16

10
 

Doorgaan met deze positieve dienstverlening, het betaald zich altijd uit, de toekomst van u bedrijf is belangrijker dan het verleden. Alle neuzen dezelfde kant op en gaan met die banaan.Veel succes, groeten Joke en Nico Hekkenberg

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-16

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-15

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-13

10
 

Nee geen tot dusver. Ben erg tevreden.

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-13

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-11

10
 

Prima samenwerking, Stadsverwarming Purmerend had enkele speciale wensen. Hieraan is prima gehoor gegeven en naar tevredenheid ingevuld.

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-20

6
 

Mijn connected koppelt niet mer mijn auto,als ik de code scan en kilometer aan geef ,zegt de app dat het niet klopt

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-13

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-18

10
 

uitstekende samenwerking met verkoper Frans du Maine

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-02-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-24

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-21

10
 

Mijn vriend en ik willen graag in het bijzonder Jeroen Stegermann van Heron Purmerend bedanken, Voor de top services die hij ons heeft geboden.

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-22

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-12

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-31

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-15

2
 

Ik wordt nu al tot 3 keer toe gevraagd deze lijst in te vullen voor een vermeende Audi A3, dit is niet mijn auto. Bij een proefrit in de auto die ik wel heb ontvangen (VW Polo) bij de VW dealer in Hoorn werd mij alleen een rit aangeboden in de oude variant van de auto, (+4jaar oud). Deze lijkt in de verste verte niet op mijn auto. Bij het bestellen van de auto duurde alles langer dan verwacht, de dealer in purmerend ligt ongunstig voor verkeer vanaf de A7, afhalen in hoorn was niet mogelijk. Ik ben zeer ontevreden.

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-17

10
 

? NIPO als dat gelijk staat aan het wijzen op de enquête dan is het antwoord ja, anders nee.telefonisch is beloofd, maar (nog) niet gebeurd.De junior-verkoper heeft ons als klant prima te woord gestaan.

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-29

8
 

Nee

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-13

10
 

Absoluut fantastische service!! Alles was en is perfect geregeld. Ook de samenwerking met Sternlease is zeer goed verlopen. Allemaal bedankt.

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-29

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-16

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-19

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-16

 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-16

10
 

Dit is de tweede auto die ik dit jaar bij HERON heb gekocht. Zeker de zeer klantvriendelijke en Professionele houding van Jeroen Stegeman van HERON AUDI in Purmerend is een van de belangrijkste redenen dat ik wederom heb gekozen om hier de auto te kopen...!!Ik hoop dan ook dat u dit optreden van Jeroen zult waarderen binnen uw organisatie en aan hem nogmaals mij hartelijke dank wilt overbrengen.MVG,Petra en John Bosch (Den Helder)

Heron vestiging: Purmerend

2016-06-18

10
 

Wederom TOP service van Jeroen.

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-02

10
 

Teun Stoop erg prettig om mee samen te werken.

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-03

10
 

Was een prima aflevering

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-08

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-21

10
 

Super geholpen door dhr. Jeroen Stegeman

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-21

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-24

10
 

De verkoper was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-24

10
 

Dhr. Jeroen Visser heeft de Volkswagen UP aan mij verkocht en ik ben uiterst tevreden over de door hem aan mij hierbij verleende diensten. Hij is zeer correct met ons omgegaan en was altijd zeer behulpzaam bij het oplossen van de door gestelde vragen.Door het omgaan met deze nieuwe auto is er inmiddels bij mij nog een enkele vraag opgekomen, die ik binnenkort aan HERON zal voorleggen.

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-05

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-13

10
 

Verkoper Teun Stoop levert wat hij afspreekt.

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-16

10
 

Geen opmerkingen.

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-30

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-03

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-18

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-01

8
 

Bij een aantal aspecten heb ik 'Nee' ingevuld, terwijl daar eigenlijk 'NVT' van toepassing zou zijn. Ik ben voor mijn lease-auto namelijk nooit in de showroom geweest en ook geen gesprek gehad met een verkoper.

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-04

10
 

Ja.het is mijn al twee keer overkomen ,dat ik een aanmaning krijg! Terwijl ik albetaald heb, dat vind ik toch een minpunt,en vervelend ! Omdat ik altijd meteen betaal bij aflevering ,of nota ontvang,dan ga ik altijd meteen naar de garage. Om de nota tebetalen. Voor de rest ben ik uiters te vreden. Al het personeel in garage Volendam ,krijgt van mij Een uiterstevreden!😀

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-13

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-13

10
 

Uiterst tevreden! Houden zo!

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-28

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-27

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-15

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-13

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-13

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-12

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-12

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-10

 

Ik heb inmiddels geen Transporter meer. Ik wil jullie wel bedanken voor de jarenlange uitstekende service. Groet, Hans

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-09

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-06

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-03

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-02

8
 

De laatste 3 vragen heb ik in moeten vullen maar kon niet zien welk rondje de ja of de nee was???

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-02

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-29

10
 

Wij hadden een afspraak bij Heron in Koog aan de Zaan om 11 uur en waren daar ook op tijd, liepen wat rond en gingen aan een tafel zitten met kranten, niemand kwam naar ons toe om even te zeggen het loopt wat uit met een klant, wat natuurlijk kan, geen probleem, of bood een kopje koffie aan, NA 20 MINUTEN ZIJN WIJ WEGGEGAAN, ABSOLUUT GEEN MANIER VAN DOEN!!!!! Via andere merken en garages zijn wij bij Heron Purmerend gekomen, zonder afspraak en daar zijn wij PRIMA GEHOLPEN, deze enquête is dan ook voor DIT FILIAAL . Wij hebben daar dan ook de Up gekocht en zijn prima tevreden !! HERON KOOG DOE HIER WAT AAN, WIJ KOMEN DAAR NOOIT MEER !!!!!

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-26

 

Nee voorlopig niet werkt allemaal prima

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-22

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-21

10
 

De heer Albert Bos was een zeer prettige en zeer correcte verkoopadviseur en we zijn erg tevreden over onze nieuwe Golf.

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-21

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-18

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-17

6
 

Ondanks de toegezegde mogelijkheid een proefrit met de occasion VW Up! te kunnen/mogen maken, stond de auto op de afgesproken datum/tijd niet klaar. De verkoper vroeg ons of we eerder in een Up! gereden hadden. Nadat we hadden verteld al een keer eerder een proefrit in een basismodel Up! (goedkoopte uitvoering) bij de dealer in onze woonplaats gemaakt te hebben, werd ons medegedeeld, dat 'alle Up!'s hetzefde reden.' We kregen hierdoor niet het idee, dat we - ondanks de via e-mail ontvangen toezegging voor een proefrit - erg welkom waren en een proefrit konden maken. Nadat ik de reden van het maken van een proefrit in een occasion had uitgelegd (naar mijn mening onnodige informatie naar een verkoper toe!), bleek de verkoper bereid enkele andere auto's uit de showroom te verplaatsen, zodat de VW Up! naar buiten gereden kon worden voor de afgesproken proefrit.Een tweede punt: Voor de verkoop van de auto stond de tellerstand als 'logisch' bij de RDW bekend na de verkoop echter staat deze als 'onlogisch' vermeld. Ondanks mijn verzoek van een week op vier gelden, heeft de Heron-garage in Purmerend deze vermelding nog steeds niet terug kunnen laten veranderen in 'logisch'. Dit geeft een wat ongemakkelijk gevoel.

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-16

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-14

10
 

Ik ben wel teleurgesteld door de factuur enige tijd na de aflevering van de auto door Sternlease tav een volle tank benzine.Dat ik die moest betalen is geen sprake van geweest.

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-13

8
 

Ik ben erg tevreden over het pre sales en sales proces. Contact met verkoper verliep zeer goed. Ik werd goed op de hoogte gehouden en er was een plezierige follow up. Het aflever proces vind ik niet oké en is nog veel in te verbeteren zoals een check voor het afleveren van de auto. Een gekochte auto hoort het meteen te doen en hoort alle gekochte attributen te bevatten. Jammer.

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-10

10
 

zijn geweldig geholpen en al onze wensen konden vervuld worden waarvoor nogmaals veel dank

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-08

6
 

Heron, het rammelt aan alle kanten bij jullie. 1. APK was al enkele dagen verlopen bij ontvangst name van de auto. 2. Opties die wel in de advertentie stonden bleken toch niet op de auto te zitten. 3. Tot overmaat van ramp stuurt u mij nu een mail om een enquete in te vullen waarin u mij feliciteert met de aankoop van een Renault Twingo!!!! Dit bericht komt zo'n 15 jaar te laat daar dit de auto was die ik inruilde voor een tweede hands VW UP. Kortom er zijn nogal wat verbeterpunten binnen uw organisatie waardoor ik niet anders kan concluderen dan dat ik uw organisatie niet kan aanbevelen.

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-08

10
 

Frans heeft ons zeer goed begeleid en wij zijn zeer tevreden over de auto

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-08

10
 

Wij zijn van verkooptraject tot aflevering van de auto zeer tevreden.En het is een groot plezier om in deze auto te rijden.

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-07

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-02

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-01

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-28

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-24

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-24

10
 

Ja ik ben niet te vreden over het nieuwe navigatie systeem via de telefoon, niemand heeft hier eenbeschrijving van zowel de dealer als het hoofdkantoor die ik verscheidene keren gebeld heb,soms doet hij het en dan mioet ik weer codes invullen ,ik heb niks aan het nieuwe systeem zonder beschrijving dus ga ik maar een nieuwe navigatie kopen,wat niet de bedoeling wasGr.

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-22

 

Op al deze vragen kan ik geen antwoord geven, ik heb de auto niet bij Heron gekocht en de auto is niet nieuw maar 6 jaar oud.Ik ben wel tevreden met de service van Heron en ik heb de auto bij Heron in onderhoud aangemeld!

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-21

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-10

10
 

Ik ben uiterst vriendelijk en deskundig geholpen met het uitzoeken van het pakket en de opties die voor mij het meest geschikt zijn.

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-10

8
 

Ja, bij overdracht enkel een bosje bloemen, maar bij auto van 116.000 had ik wel iets extra's verwacht uit audishop! Dat viel me erg tegen, had wel een extraatje verwacht... iets meer VIP behandeling.... Bloemen krijg je ook bij een handelaar met een tweedehandsauto van minder dan 2500 euro!!!!

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-06

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-03

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-27

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-27

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-26

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-26

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-26

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-26

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-26

8
 

Ik heb het gevoel dat ik zelf overal achteraan moet bellen, dat vind ik jammer.

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-22

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-21

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-20

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-16

10
 

Het ouderwetse bloemetje of een cadeau was leuk geweest.. )

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-13

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-13

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-12

10
 

Super bedrijf met super leuke mensen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-12

10
 

De gemaakte afspraken zoals de datum van aflevering, nabellen etc. is correct overeengekomen. Geen vertraging of smoesjes! gewoon zoals beloofd. Prima.

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-11

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-09

10
 

Ik was zeer verrast dat wij nog een lekker theepakket bij de aflevering van de auto mee naar huis kregen.

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-08

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-05

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-05

10
 

ik heb verder niets aan toe te voegen. Ik ben zeer tevreden en blij met mijn auto.Nogmaals dank voor de goede en snelle service.

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-26

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-22

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-12

8
 

Ik wilde toch al contact opnemen, dit is een mooie gelegenheid: wij hebben een auto gekocht die vanuit Duitsland komt, er zaten derhalve ook duitse boekjes bij.......Graag zou ik voorzien worden van nederlandse boekjes voor wat betreft alle knopjes, uitleg en mogelijkheden.Mvgr.

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-06

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-04

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-02

8
 

Niet van toepasing zijnde zaken niet ingevuld.

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-31

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-28

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-26

10
 

Ik ben zeer tevreden over het hele verkoop traject bij Heron Purmerend.

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-25

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-13

8
 

ik heb mijn auto in 2 termijnen betaald,bij andere bedrijven ontvang je bericht als er iets betaald is en wat open staat,zou prettig zijn.

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-11

4
 

Om te beginnen heb ik geen Opel Corsa maar een VW Up gekocht bij u. Op de dag (zaterdag 25 juni) dat ik de auto zou komen ophalen werd ik gebeld dat dat niet doorging, omdat het kenteken niet overgeschreven kon worden. Dit zou nog in de bedrijfsvoorraad van de vorige kentekenhouder opgenomen zijn. Er zou 's maandags meteen aktie ondernomen worden om het kenteken over te schrijven op mijn naam, het was niet mogelijk om dit op zaterdag te regelen. Toen ik maandagochtend om 12.00 uur nog niets had gehoord en zelf maar ging bellen bleek het kenteken nog niet overgeschreven te zijn omdat u "afhankelijk was van het bedrijf dat het kenteken nog in de bedrijfsvoorraad had". Let wel, dit was Stern Lease, dus een bedrijf dat onderdeel is van hetzelfde concern als Heron. Ik kreeg de indruk dat er nog niet veel gebeurd was en heb de verkoper, Max Petrie, gezegd dat ik het allemaal bijzonder slordig geregeld vond en dat ik verwachtte dat hij nu aktie zou ondernemen. Blijkbaar heeft hij dat gedaan, want uiteindelijk is de auto door hem aan het eind van de middag bij mij thuis afgeleverd. Een fatsoenlijk excuus was wel op zijjn plaats geweest, maar er kon blijkbaar ook geen bloemetje vanaf. Ik ben teleurgesteld in de manier waarop de afhandeling van de verkoop is gedaan en zal niet snel nog een keer een auto bij uw bedrijf kopen.

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-11

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-07

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-07

10
 

De dienstverlening is perfect, ben al jaren klant bij Heron, na een golf een polo en twee audi´s nu weer een mooie golf. Vooral zo door gaan, niets aan veranderen.

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-05

10
 

nee geen opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-05

10
 

Geachte Heron,Ondanks dat de Heer Kuin ons geïnformeerd heeft over de levertijd en de voorlopige aflever datum had ik het op prijs gesteld indien ook via mail gemeld was in productie genomen, op transport gesteld, bij importeur afgeleverd, ed.Verder zijn wij door de heer Kuin op een zeer prettige manier te woord gestaan met ruim voldoende informatie.Het telefonische contact na aflevering moet nog komen. Wij zijn verzoeken om uitleg over de A4 aan het verzamelen die boven komen bij gebruik.Vriendelijke groeten, John en Wilma Grooteman

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-04

8
 

Als iemand een trekhaak besteld lever dan ook een witte kentekenplaat en 12 polige stekker erbij.Dan kan het optimaal gebruikt worden.

Heron vestiging: Purmerend

2016-07-02

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-06-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-06-28

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-06-27

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-06-27

10
 

uiterste tevreden over de verkoper en vriendelijke, TOP .Bedankt

Heron vestiging: Purmerend

2016-06-27

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-06-22

10
 

Doorgaan zo

Heron vestiging: Purmerend

2016-06-20

10
 

Geen directe opmerkingen. Wel wil ik alle complimenten geven aan de verkoper R.v.Vlaanderen (Heron Amsterdam Noord) die zijn werk uitstekend deed. Ik ben zeer tevreden.

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-10

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-13

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-16

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-16

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-17

8
 

Nog een vraag.Kan het navigatiesysteem nog een update krijgen?Het lijkt of niet de laatste versie is ingeladen.

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-11

10
 

Keep up the good work!

Heron vestiging: Purmerend

2016-08-19

10
 

Ga zo door! Uitermate tevreden!

Heron vestiging: Purmerend

2016-11-22

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-12

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-26

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-20

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-10

10
 

geen was top

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-17

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2017-01-12

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-28

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-05-14

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-05-11

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-05-10

8
 

Lang wachten bij binnenkomst van wege bellen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-05-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-05-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-27

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-25

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-24

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-24

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-22

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-17

10
 

Ik heb zelf al laten weten dat ik zeer blij was met de aankoop van de auto, dus het is logisch dat de verkoper dat niet meer heeft gedaan.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-12

10
 

Vestiging Koog a/d Zaan is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Verkopers nemen uitgebreid de tijd en voorzien in alle mogelijke informatie.Top

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-11

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-04

10
 

nee, alles was perfect en in een zeergoede sfeer

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-04-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-03-31

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-03-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-03-08

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-03-07

8
 

Ik mis op de mijn Heron een mogelijkheid om de onderhoudsgegevens en instructieboekje digitaal te kunnen inzien

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-03-06

10
 

Nee, zeer tevreden!

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-03-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-03-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-02-29

10
 

Vertrouw erop dat de dienstverlening in de toekomst ook perfect zal blijven.m.vr.gr.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-02-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-02-03

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-01-30

10
 

Zolang als ik Polo rijd ben ik altijd zeer tevreden over de goede service.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-01-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-01-14

8
 

Tevreden. Ga zo door.

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-01-13

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-01-13

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-01-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-01-07

6
 

Ik ben een kritische consument en heb wel de nodige op- en aanmerkingen over de auto zelf. Over bediening, functies etc. Een aantal functies zijn onhandig, onlogisch en irritant. Al deze zaken zijn denk ik softwarematig aan te passen en ik zou mijn ideeën best graag delen met VW.Allergrootste ergernis: Toen ik de Passat GTE bestelde werd mij gezegd dat het GTE geluid uitschakelbaar is. Maar, ik krijg een sterk overdreven videogame geluid over de speakers als ik GTE activeer. Ik koop een zeer stille en comfortabele auto en wordt in de lekkerste rij-modus ongewenst getrakteerd op extra herrie. Onbegrijpelijke keuze van VW naar mijn smaak. Het geluid moet uitschakelbaar zijn en dat moet zeer simpel te regelen zijn via het infotainment systeem lijkt mij. Lijkt mij essentieel voor de eerstvolgende software update.Punt 2: Instellen cruise control. Omdat de teller 5 km/uur teveel aangeeft (waarom eigenlijk in dit digitale tijdperk) wil ik instellen op 85, 105, 125, 135.... als de grove instelknop ipv +10 en -10 nou eens (instelbaar eventueel via menu) +5 en -5 km/uur zou doen dan zou dat veel prettiger zijn. Nu moet ik telkens 5 x +/- 1 tikken... Het zijn kleine dingetjes en zo heb ik nog wel een paar vragen of verbeterpuntjes. Ik zou denken, VW, doe er je voordeel mee.Ik hoor graag als u meer info wilt. m.vr.gr. Klaas HartE: klaas@hartech.nl T: 06 55 750 251

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-01-07

10
 

Nee

Heron vestiging: Koog a/d Zaan

2016-01-12

10
 

Geen klachten...

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-05-02

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-03-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-05-12

10
 

Ga zo door!

Heron vestiging: Zwaag

2016-06-05

8
 

Ja onlangs had ik een probleem met mijn auto en nam contact op met jullie filiaal in Amsterdam. Daar werd ik in eerste instantie vriendelijk te woord gestaan maar nadat duidelijk werdt dat ik de auto niet bij hun maar in Zwaag gekocht had waren ze niet meer zo vriendelijk/behulpzaam. Ze gaven aan dat ze mij pas over 3 weken zouden kunnen helpen. Dit noem ik geen service. Ik zou bij elke Volkswagen dealer met problemen terecht kunnen. En al helemaal die bij Heron zijn aangesloten. Ik moest een halve dag vrij nemen om het probleem in Zwaag op te laten lossen. Jullie service (buiten het filiaal in Zwaag om) tot nu toe ben ik zeer teleurgesteld in.

Heron vestiging: Zwaag

2016-05-17

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-05-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-05-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-05-03

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-05-03

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-05-02

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-04-22

10
 

Ik ben geheel tevreden met de aankoop en inruilbedrag van mijn oude auto....

Heron vestiging: Zwaag

2016-04-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-04-12

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-04-12

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-04-11

10
 

Zeer goed geholpen ga zo door! Jammer dat wij in Rotterdam en omstreken niet zulke vw dealers hebben 👍🏼👍🏼

Heron vestiging: Zwaag

2016-04-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-04-06

8
 

Prima ontvangst,inruil en levering snel en vakkundig geregeld .

Heron vestiging: Zwaag

2016-04-04

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-03-31

10
 

Het gehele traject van koop van de auto tot en met de aflevering is perfect verlopen. De verkoper (Niels Lakenman) heeft een hele prettige, inlevende manier van werken en heeft ervoor gezorgd dat de aflevering geheel volgens wens en afspraken is verlopen.

Heron vestiging: Zwaag

2016-03-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-03-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-03-21

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-03-14

8
 

Keurig geholpen door verkoper Leon. Rustige benadering, goede uitleg en hij kwam bij mij heel eerlijk. Geen opdringerigheid ervaren.

Heron vestiging: Zwaag

2016-03-07

2
 

Daar ga ik het morgen met Gerben over hebben. Ik voel me absoluut NIET serieus genomen door zijn collega tijdens zijn afwezigheid.

Heron vestiging: Zwaag

2016-03-07

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-03-07

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-03-07

10
 

de autoverkoper de hr.Martin Lind is zeer toegankelijk.vriendelijk en duidelijk.Een feest om een VW te kopen i.d.g.een UP.

Heron vestiging: Zwaag

2016-03-02

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-29

4
 

Bij aankoop van occasions zou het beleid moeten zijn dat de klant geïnformeerd wordt over eventuele schade. Dan weet de klant waar hij/zij aan toe is en kan dan beslissen of hij/zij de auto met die schade koopt of niet. Nu wordt het risico bij de klant gelegd, als je het niet hebt gezien, jammer dan. Dat zou niet mogen bij een erkende VW garage. Het is nu netjes door de verkoper opgelost, maar dit zou niet mogen gebeuren.

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-20

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-15

10
 

De verkoper was een aardige persoon die zorgde voor een uitermate ongedwongen prettige sfeer wat ons deed besluiten de nieuwe auto bij uw bedrijf aan te schaffen.Helaas zijn er eigenlijk binnen 500 kilometer rijden met onze mooie nieuwe auto helaas direct wat technische problemen ontstaan waarvan wij hopen dat deze zo spoedig mogelijk worden opgelost. Dit ging uiteraard buiten de verkoper om. Echter de werkplaats pikte deze problemen naar onze mening onvoldoende op. Wij verwachten dat deze klachten naar tevredenheid zullen worden opgelost.Met vriendelijke Groet,Henk Schoemaker

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-10

10
 

een tevreden klant

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-05

2
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-02

10
 

Mijn aanspreekpunt voor Heron Zwaag:Peter Kuin.Geduldig, rustgevend, vakbekwaam, ter zake kundig, prima inlevingsvermogen, attent, accuraat en betrouwbaar. Hij is voor mij de personificatie van een hele mooie auto, waar ik blij mee ben!Barend Westhuis

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-02

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-02

8
 

Ook al kunnen gemaakte afspraken niet op korte termijn worden gerealiseerd, zou het prettig zijn, dit te communiceren.

Heron vestiging: Zwaag

2016-02-02

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-27

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-27

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-25

8
 

Vriendelijke en betrouwbare ontvangt. Parkeerruimte is erg schaars/krap

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-25

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-25

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-21

8
 

Ja, zeer slecht geholpen bij de aanschaf van een auto op de vestiging koog a/d Zaan. Meerdere beloftes gedaan en niet nagekomen. Uiteindelijk zelf een auto via internet en bij een andere Heron vestiging gekocht.

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-20

10
 

Vooral zo doorgaan.Ik voelde mij zeer welkom en ging ook zeer tevreden weer weg bij de dealer. Ik kreeg voldoende aandacht en een gewillig oor voor mijn vragen. TOP! Telefonisch contact met verkoper is afgesproken op 22 januari a.s. en moet dus nog plaatsvinden, vandaar is Nee ingevuld.

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-20

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-19

2
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-14

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-13

8
 

de mogelijk om te parkeren is minimaal er staan te veel auto's is niet prettig

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-13

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-13

8
 

Wij hebben zeer goede ervaringen met de heer Albert Bos.Helaas hebben wij een vervelende ervaring gehad met een collega van de heer Bos!!Dit kwam tot stand, omdat onze auto niet de juiste auto was en er naar een oplossing gezocht moest worden.Deze man was zeer irritant in zijn gedrag en omgang naar ons toe.En als klap op de vuurpijl dat hij onze verkoper gewoon openlijk meerdere malen voor schut zet in ons bijzijn.Wij als klant, vonden dit zeer vervelend, voor ons, en onze verkoper.Gelukkig heeft de heer Bos alles keurig verder geregeld.

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-13

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-13

8
 

Vind het raar dat er geen twee electrische sleutels bij zitten. Maar een standaard sleutel waarmee je op afstand kan openen en sluiten.

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-11

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-11

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-11

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-10

10
 

Doordat mijn vorige auto stuk was gegaan en ik op zeer korte termijn een andere auto nodig had, ben ik onderzoek gaan doen in het Private lease. Ik heb mijn vorige auto sneller verkocht dan ik had kunnen verwachten, maar Ruud Haanstra heeft mij SUPER geholpen. Ik kwam op 30 november in de avond bij hem met het verzoek tot een nieuwe auto.Vroeg om een proefrit en heb hem gekregen ondanks het verschrikkelijke slechte weer.De wagen die is samengesteld voor mij stond al binnen. Maar er is 1 probleem in December wordt er geen auto op naam geschreven...Heb gevraagd of hij mij alsjeblieft kan helpen,omdat ik mijn eigen auto al had verkocht, en ik een auto voor mijn werk nodig heb tot de kerstvakantie.Hij gaat mij terug bellen verteld hij mij.Er gaan een paar dagen overheen en hij heeft voor mij een oplossing.Er wordt een nieuwe auto afgeleverd en deze mensen hebben een oude auto voor inruil.Ruud heeft voor mij deze auto geregeld voor 2 weken en heeft ons uit de brand geholpen.Waar we hem ontzettend dankbaar voor zijn!!Vervolgens hebben wij 2 januari onze nieuwe Seat Mii mogen ontvangen en zijn hier super blij mee. De service was top en de auto is een plaatje en rijdt heerlijk.

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-08

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-06

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-04

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-04

8
 

Lastig was de onzekerheid rondom leveringsweek. Er was gelukkig goed contact met de verkoper over de stand van zaken.

Heron vestiging: Zwaag

2016-01-07

10
 

Prima service. De uitleg over het uploaden van de navigatie geeft op de site van VW geen duidelijke uitleg. Zo heb ik een nieuwe SD-kaart gekocht om de upload op te zetten maar waarschijnlijk heeft VW de eigen kaart van een speciale code voorzien zodat mijn navigatie die niet meer herkent. Kunt u mij e.e.a. op papier toezenden of duidelijkheid geven of er wel of geen speciale code op uw sd kaart zit.groet

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-19

10
 

geen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-06

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-26

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-24

10
 

Alles was en is goed geregeld.

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-18

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-14

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-09

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-30

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-29

4
 

I work in the golf industry therefore I work saturdays and I found it very hard to make an appointment to view the car as you are closed on sundays and after 6 pm It was not possible to view the car.When I finally made an appointment to view the car and finalised the deal, the Friday I came to pick the car up appox. 17.30 I found everything very rushed. I believe buying a car from 40 thousand euros should be an enjoyable experience as I am sure you agree! Further Tom has had contact with Stern Rotterdam and I am awaiting a telephone call to make an appointment with them directly.Concerning the costs I paid to get the car ready, 695 euros I expect the car to be fully cleaned inside and out and polished. I my opinion the quality of the cleaning and polish was very poor. Further the car is fantastis and I believe one of the nicest gtis in Holland Yours Faithfully Paul Bright 0648270901

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-25

 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-25

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-19

10
 

Een top team, daar moet je zuinig op zijn.

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-18

10
 

Zonder meer uitstekend.

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-13

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-05

10
 

top uitstekend

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-05

4
 

Op het moment dat ik voor informatie belde over de auto zou ik door dhr Reijnders terug gebeld worden. Dit heeft hij niet gedaan. Ik kreeg pas contact met hem toen ik later nogmaals voor informatie belde.Bij de proefrit en de verkoop zijn wij geholpen door dhr Petrie. Waar wij ook nu nog tevreden over zijn.Wij hadden afspraken gemaakt met en zijn daarvoor in goed overleg met dhr Petrie naar een bedrijf in Wateringen gegaan. Toen daar nog enige vragen ontstonden, werd er contact met uw bedrijf opgenomen. Op dit moment kwam dhr Reijnders weer in beeld, die vaag was in zijn afspraken en naar het bedrijf in Wateringen en naar ons andere verhalen vertelde, die niet geheel op waarheid beruste. Hier hebben wij een heel slecht gevoel aan overgehouden. Uiteindelijk is alles goed geregeld en zijn wij zeer tevreden met de auto die wij hebben gekocht.

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-05

10
 

onze verkoper was MAX PETRIE een hele innemende jongeman die zijn vak verstaat en ons heel goed geholpen heeft gr mevr buddingh

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-05

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-04

10
 

Ik, en mijn vrouw waren zeer tevreden over de verkoper, de heer Tom Rijnders.Een zeer correcte verkoper. Vriendelijk, zeer ter zake kundig en voorkomend. Wij waren aangenaam verrast! Een 10 + voor deze man! een prima visitekaartje voor uw bedrijf

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-02

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-04-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-29

10
 

Zeer plezierige garage kom uit Alkmaar maar ga speciaal naar Purmerend om een auto te komen.Rusitge uitstraling eerlijk verhaal geen poespas.

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-29

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-23

4
 

Het proces is nog niet afgelopen. Mijn mening over een en ander kan nog in positieve of negatieve zin veranderen.

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-21

10
 

Tot nu toe zeer tevreden. Teun Stoop heeft alles geregeld zoals ik dat als klant mag verwachten.

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-21

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-21

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-18

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-14

10
 

Met dank,

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-14

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-14

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-11

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-09

2
 

Mij is 3 keer beloofd dat ik zou worden teruggebeld voor een navigatie update, maar helaas. Zo ga je m.i. niet met klanten om.Voor de rest ben ik zeer tevreden.

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-08

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-08

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-07

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-02

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-03-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-29

8
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-05

10
 

Bij de laatste 3 vragen is onduidelijk waar de vakjes bij horen (ja of nee ?)

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-03

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-02

10
 

ik ben erg happy met mijn auto en zeer tevreden over de verkoper Frans Du Maine

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-01

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-02-01

10
 

ga zo door!

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-28

6
 

Nog onvoldoende ervaring mee. Zelf heb ik de service van Heron Audi Purmerend als zeer goed ervaren

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-28

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-28

10
 

Alles is top geregeld door de verkoper en zijn collega,s van de werkplaats .

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-27

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-27

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-20

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-20

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-15

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-13

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-12

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-10

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-09

8
 

Bovenstaande vragen zijn of niet van toepassing of weet ik niet meer.

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-09

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-01-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-05-21

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Volendam

2016-04-04

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Volendam

2016-03-11

10
 

Prettige sfeer, kundig advies.

Heron vestiging: Volendam

2016-02-05

6
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Volendam

2016-01-27

10
 

Alles prima heb ggen klachten

Heron vestiging: Volendam

2016-01-20

10
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Volendam

2017-01-02

 

Wij hebben pas geleden geen Suzuki Jimny gekocht!!!

Heron vestiging: Purmerend

2016-09-06

 

De S4 is niet door u geleverd, echter heb ik deze wel aangemeld voor verder onderhoud. Tot op heden ben ik echter wel zeer tevreden over uw dienstverlening..

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-27

6
 

Ik heb geen Fiat Panda gekocht. Ik heb een Polo Cross van 2011. Met vriendelijke groet, M. Rijkhoff

Heron vestiging: Purmerend

2016-12-15

2
 

Ik heb idd een auto gekocht en heb ook interesse bij heron getoond. Jullie hebben mij alleen nooit teruggebeld of gemaild. Wel ontvang ik mails alsof er contact is en alsof ik wat bij jullie gekocht heb. Marketing zit goed in elkaar, jammer alleen dat die niet ih verlengde ligt van een goed salesproces, want heb inmiddels een q7 etron elders aangeschaft.

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-18

2
 

Deze klant had geen aanvullende opmerkingen

Heron vestiging: Purmerend

2016-10-11

10
 

Zeer goede service en perfect geholpen door zowel verkoop als servicemonteur

Heron vestiging: Purmerend