Proefrit reserveren   Offerte   Private Lease   Bekijk occasions   Nieuw uit voorraad


De nieuwe SEAT ARONA.

Ontdek 'm bij Heron Auto.

De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips.


De Arona, die in september zijn publiekspremiŤre heeft beleefd op de internationale autoshow van Frankfurt, beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. Bovendien is hij verregaand te personaliseren.

Bent u op zoek naar een nieuwe SEAT Arona? Neem dan contact met ons op of bekijk de gehele voorraad op onze site. 
 
   

De nieuwe SEAT Arona; opvallend! Een hongerige alleskunner.

Compact, hoog op de poten. Met fraaie dakrailing en opvallende wielomlijstingen. Beschermende bumpers voor en achter. Kies voor contrast. Je dak in grijs, zwart of oranje. Of toch dezelfde kleur als de carrosserie?

Die gegraveerde X op de C-stijl benadrukt het crossover karakter van de Arona. X-tra aandacht, x-tra fun. Xcellence grille met chromen details. Bijzondere blikvanger. En de FR-grille is sportiever. 


Kleuren kiezen.

Kies je gemiddeld en gewoontjes? Of opvallend eigenwijs? 10 verschillende carrosseriekleuren. Matching dakkleuren. Of contrasterend grijs, zwart of oranje. 68 verschillende kleurencombinaties. Je leest het goed. Hoe ziet jouw Arona eruit? 


 

 

De bekleding.

Anders dan anders? Kies uit verschillende opties. Klasse. Comfort.
Kwaliteit. In iedere draad. In ieder stiksel. 


Media System Plus.

Blijf altijd verbonden maar hou het toch veilig. Bedien je favoriete apps gemakkelijk via het 8 inch touchscreen met Full Link.
 
     


Bekijk de foto's. 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de SEAT Acties.