Proefrit reserveren   Offerte   Private Lease   Bekijk occasions   Nieuw uit voorraad


De SEAT Mii, praktisch ťn elegant!

Ontdek 'm bij Heron Auto.

Geniet van elke dag in je eigen SEAT MII 5-deurs. Een compact en elegant design met verrassend veel ruimte binnenin. Een dagje strand, shoppen of een stedentripje? Met vijf deuren maak je het jezelf makkelijk wat je bestemming ook is, zonder in te leveren op de stijlvolle look. Geef je SEAT Mii 5-deurs helemaal jouw uitstraling met de verschillende kleurenopties en accessoires. Wat denk je van de Sport Intense uitvoering met standaard Sound System en airco? Mis geen enkel moment met je SEAT Mii 5-deurs! 

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte SEAT Mii? Neem dan contact met ons op of bekijk de gehele voorraad op onze site. 
 


Helemaal je eigen smaak.

Allemaal dezelfde smaak? Dat zou knap saai zijn. Daarom heeft de SEAT Mii een uitvoering speciaal voor jou. Met krachtige nieuwe kleuren, verfrissende interieurvormgeving en persoonlijke extra’s en opties. Dat wordt dagelijks genieten met jouw eigen Mii.

CreŽer je eigen perfecte mix en kies zelfs een aparte dakkleur in wit of zwart. Beken kleur en show jouw eigen Mii.


Verrassend veel ruimte.

Stap in de SEAT Mii en ervaar het zelf. Een compacte stijlvolle schoonheid met verrassend veel ruimte. Deze auto is een echte beauty, van binnen ťn van buiten. Welke bekleding past het best bij jouw Mii? Maak de styling compleet en kies voor een verfijnde finishing touch met een luxe lederen stuur en versnellingspook.

 


 


Wat een uitzicht.

Altijd al gedroomd van een carbrio? Open het optionele grote panoramische schuif-/kanteldak van de Mii en laat licht en lucht naar binnen stromen. Rijden maar!

Maak een statement.

De SEAT Mii collectie is verkrijgbaar in oogstrelende tinten. Maak kleurrijke kilometers met jouw persoonlijke Mii.


Connect 2.0

Volledig verbonden met alles wat je nodig hebt. De Mii wordt optioneel geleverd met een nieuw infotainmentsysteem.
IntuÔtiever, gebruiksvriendelijker en geweldig hightech. De verschillende state-of-the-art systemen sluiten naadloos
aan bij de gebruikersbehoefte. You&Mii Music: prima kwaliteit voor de basis infotainment. You&Mii ColourConnection+ overtreft al je verwachtingen. Kies een menukleur die aansluit bij jouw stemming
en geniet van een meeslepende muziekervaring met de surround sound speakers. Voeg daarbij de mogelijkheden van het Smartphone Integration system en DriveMii App en jouw Mii is niet alleen de meest stijlvolle auto op de weg, maar ook nog eens de slimste. Klein maar zeer fijn!

  

DriveMii App.

Zo simpel kan het zijn. Bevestig je smartphone aan het dashboard met de universele adapter en je hebt verbinding met de buitenwereld. Altijd en overal. Met Bluetoothģ en de DriveMii App, die je gratis kunt downloaden in de AppStore™ of PlayStore™, communiceert je smartphone met jouw Mii. Zo heb je niet alleen zicht op alle ritgegevens, maar kun je tevens vanaf je
smartphonescreen jouw muziek bedienen en telefoontjes afhandelen. 


Het navigatiesysteem van de Mii, de DriveMii App, is compleet geÔntegreerd in je smartphone app. Dat betekent moeiteloos
en makkelijk updaten van wegenkaarten. De App heeft meerdere opties, zoals Handwriting search, Microscrolling, Ecotrainer en Live services.


Mooi en makkelijk.


Kies voor de SEAT Accessoires en maak van jouw Mii echt maatwerk. Met persoonlijke stijl, looks en details geef je iedereen het nakijken. Naast uiterlijke aanpassingen zijn er ook praktische accessoires, zoals dakdragers, die het je net even makkelijker
maken. Maak niet alleen de Mii mooier, maar maak het jezelf ook mooi makkelijk. 

 
 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de SEAT Acties.