Maak jouw SEAT zomerklaar!

Wil jij zorgeloos met je SEAT de vakantie door? Breng hem dan langs voor een Vakantiecheck. Onze specialisten controleren aan de hand van 30 punten of alles in orde is. Ook je airco wordt uitgebreid gecontroleerd en je krijgt daarnaast een SeatZac t.w.v. € 39,95 van ons cadeau!
En dat voor maar € 19,95.Op deze onderwerpen wordt jouw SEAT gecontroleerd:

 

 

Veiligheid /Banden
/Remmen
/Ruitenwissers
/Onderstel

 

Zekerheid /Motor
/Carrosserie
/Elektrische installatie
/Interieur

 
Gratis SeatZac bij een Vakantiecheck!
Een goede reden om je SEAT langs te brengen voor een Vakantiecheck: je krijgt een gratis SeatZac ter waarde van € 39,95 zodat je extra kunt genieten van het mooie weer. Dankzij het compacte formaat neem je hem gemakkelijk mee naar het park, het strand of het bos. Om hem op te blazen, hoef je hem alleen maar een paar keer heen en weer te zwaaien. Als hij vol genoeg zit, maak je de clip dicht en plof je neer. Genieten maar. 


Plan online een afspraak
 

 

 

 

Airco onderhoud, inclusief geurbehandeling voor € 99*
Als het ťcht warm wordt, wil je soms even afkoelen. Dan is het wel zo prettig als je airco in top-staat is. Laat daarom jouw airco onderhouden voor slechts € 99*. Tijdens deze onderhoudsbeurt controleren we het aircosysteem en vullen we het volledig af met een fluortoevoeging, zodat we eventuele lekkages in een later stadium makkelijk kunnen traceren. De geurbehandeling zorgt ervoor dat schimmels, bacteriŽn en nare luchtjes verdwijnen door een volledige reiniging van het systeem.


 

 

 Bekijk alle SEAT Zomer acties

 

* Prijs van toepassing op auto's uitgerust met het R134a koudemiddel. Bij SEAT modellen is dit koudemiddel toegepast tot productieweek 22 van 2016.