Van winterslaap naar winter ontdekken

Het is weer koud. Je kunt natuurlijk een welverdiende winterslaap houden. Maar hoe cool is het om in de winter op ontdekkingstocht te gaan? Lekker met een warme deken bij een kampvuur of een wandeling maken in het bos of op het strand. Maak ook van de winter een vette buitenkans met de SEAT Wintercheck. Met de extra complete en voordelige Winterlover acties van SEAT ben je helemaal klaar om zorgeloos te genieten. 

Bij de wintercheck wordt jouw SEAT voor maar € 19,95 gecontroleerd op maar liefst 30 punten en worden de vloeistoffen gratis bijgevuld. En om het extra aangenaam te maken, krijg je nu een unieke SEAT fleecedeken cadeau! 

Plan hier uw afspraak in voor maar € 19,95 

Voor deze winter zijn er ook diverse voordelige winteraccessoires. Bekijk ze hier allemaal

Winter- & All seasonbanden vanaf € 74

Onze winter- en all season banden zijn tijdelijk extra voordelig! Zo heb je al een nieuwe winterband, inclusief montage voor €74. Hier is het scherpe montagetarief van € 23 al bij inbegrepen. Bekijk ons aanbod aan banden in de webshop en maak direct een afspraak voor montage. 

Complete winterwielensets vanaf € 595

Geef ook in de winter je SEAT een mooie uitstraling met onze complete winterwielen sets. Voorzien van originele SEAT lichtmetalen velgen en winterbanden met de beste grip. Zo combineer je looks met de grip die je nodig hebt om de winter echt te ontdekken en veilig te trotseren. 

Navigatie update van € 149 voor € 99

Tijdelijk zijn de kaartupdates voor jouw navigatiesysteen te verkrijgen voor €99,-


Let op: het actietarief geldt alleen voor de maanden december en januari. Heeft jouw SEAT MapCare en nog recht op een gratis update? Klik dan hier. 


Maak hier uw werkplaatsafspraak    Vraag hier uw offerte aanAanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2018 tot en met 1 maart 2019, met uitzondering van de aanbieding op navigatie kaartupdates. Die zijn alleen geldig in de maanden december 2018 en januari 2019. Alle prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.