De nieuwe SEAT Arona

Compact maar groots


De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips.

De Arona, die in september zijn publiekspremičre beleeft op de internationale autoshow van Frankfurt, beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. Bovendien is hij verregaand te personaliseren.

 

Proefrit reserveren
Contact opnemenFotogalerij


Neem het heft in handen.

Sta je vol in het leven? Zorg dan voor bijpassende technologie. 
Van een wireless charger, 8" Media System Plus, Keyless entry / go of Full link, met de SEAT Arona blijf jij in controle!Draadloze telefoonlader

Draadloos je telefoon opladen door hem in het speciale vak te leggen. Dit vak werkt ook gelijk als een signaalversterker.

 

Rijden zonder angst

De Arona zit vol met veiligheidsfeatures, zoals zes airbags, Front assist en voetgangersherkenning.

 

DSG automaat

Deze automatische versnellingsbak schakelt bijna onopgemerkt en zorgt ook nog voor een laag brandstofverbruik.Media System Plus

Blijf altijd verbonden maar hou het toch veilig. Bedien je favoriete apps gemakkelijk via het 8 inch touchscreen met Full Link.

 

Adaptive cruise control

De Arona houdt automatisch voldoende afstand op je voorganger. Hij stelt daar zelf de snelheid op af. Zo is het extra veilig op de weg.

 

BeatsAudio®

Je favoriete muziek klonk nog nooit zo goed, want het BeatsAudio® systeem is namelijk uitgerust met een digitale geluidsprocessor (DSP), 6 premium speakers, een subwoofer en een versterker met een vermogen van 300 watt.


Blind spot detection

Maak je geen zorgen meer over je dodehoek. De Arona houdt het voor jou in de gaten en geeft je een seintje als er iemand in zit.

 

Rear cross traffic assist

Bij het uitrijden van je parkeervak heb je niet altijd het beste overzicht. Daarom geeft de Arona je een seintje als er iets aankomt, om een aanrijding te voorkomen.

 

Park assist

Parkeren is een eitje! De Arona doet het namelijk helemaal zelf. Zowel het fileparkeren, als het parkeren in een vak.


Komt in 4 heerlijke smaken