De nieuwe SEAT Ateca


De nieuwe SEAT Ateca is de perfecte auto in de stedelijke jungle. Alles wat je nodig hebt, om de drukte van het dagelijks leven even te vergeten en compleet te ontspannen, vind je in de SEAT Ateca. Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde als je het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca hebt ervaren.

 De nieuwe Ateca staat nu in de onze showroom! Kom langs of ontdek ons aanbod via de onderstaande knoppen.  
Downloads

- Download hier de brochure

- Download hier de prijslijst
Zelf samenstellen?


Een gloednieuwe Ateca helemaal naar eigen wens samenstellen? Klik dan hier.

Stedelijke Elegantie

Met de Ateca brengt SEAT voor het eerst een SUV op de markt. Veel elementen, waaronder de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en de driehoekige lichtelementen, zijn bekende trekken van de Leon, die ook als basis voor de Ateca dient. Toch is elk detail zorgvuldig gevormd om de auto een geheel eigen identiteit te geven.
 


Te gekke technologie

Krachtig, milieuvriendelijk en stijlvol; maar er is meer de moeite waard aan de SEAT Ateca. Onze talloze extra opties maken jouw Ateca helemaal af en geven je een optimale rijbeleving.

 


Vernieuwend interieur

De SEAT Ateca geeft je alles wat je nodig hebt, en mťťr. De pure klasse vind je in de details, maar ook in het design. En uiteraard zit deze auto boordevol met de nieuwste technologieŽn voor comfort en veiligheid.