De SEAT Mii


Klein is in dit geval meer dan fijn: de Mii biedt namelijk, ondanks de compacte afmetingen, alles wat je zoekt in een auto. Geavanceerde technologie en compact design gaan hand in hand: je rijdt met deze 3-deurs niet alleen erg veilig ťn zuinig, maar ook ontzettend stijlvol door de stad. Iedere centimeter van de SEAT Mii is uitgedacht. Dit merk je aan de verrassend ruime binnenkant en het comfort voor vier personen, maar ook tijdens het inparkeren. Geluidssignalen en een compact formaat maken iedere parkeerplaats groot genoeg.

  Private lease?
Zakelijk rijden?
Offerte

De Seat Mii staat in de onze showroom! Kom langs of ontdek ons aanbod via de onderstaande knoppen.  

Bekijk occasions
  Voorraad nieuw
   

DESIGNED FOR THE CITY

De Mii is ontworpen voor het stadsleven. Compact waardoor geen parkeerplek te klein is, maar verrassend ruim. Zuinig, maar supersnel. En de strakke lijnen en moderne vormgeving geven hem een dynamische uitstraling.

   

ZUINIG EN GROEN

Met de energie-efficiŽnte Ecomotive motoren gaat besparen vanzelf. Je rijdt meer dan 850 km op ťťn tank. En ook je uitstoot is een stuk minder dankzij het slimme Start/Stop systeem die automatisch de motor uitschakelt op de momenten dat dit kan.

   

Downloads:

- Brochure Mii
- Prijslijst Mii

Carconfigurator:

Zelf uw Mii samenstellen? Klik hier!

 

   

MII, MYSELF AND I

Smaak is persoonlijk. Daarom kun je de Mii configureren in je eigen stijl. Ga je voor een sportieve of een chique uitvoering? En hoe ziet jouw interieur eruit? Voer je styling door in elk detail: van het exterieur van je auto tot de keycover

GROOTS VAN BINNEN

De Mii bewijst dat compact niet altijd krap betekent. Dankzij de extra lange wielbasis heb je zowel voor- als achterin meer dan genoeg hoofd- en beenruimte. De kofferruimte is met een inhoud van 251 de grootste in zijn klasse. En klap je de achterbank in, dan heb je een verbazingwekkende 951 liter!

   

VOEL JE VEILIG

De Mii is uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidssystemen. ABS verkort je remweg en dankzij de Elektronische Stabiliteits Controle blijf je altijd stabiel op de weg. En je Mii remt automatisch wanneer de Safety Assist obstakels op de weg detecteert. Geen wonder dat hij 5 NCAP sterren kreeg (de hoogste score!).