Seat Toledo

De SEAT Toledo is dé complete gezinsauto voor een scherpe prijs! De Toledo zit boordevol functies die standaard aanwezig zijn. Comfort staat centraal, voorin én achterin, met meer dan genoeg ruimte voor alle passagiers. Hierdoor zijn lange reizen geen probleem! De kofferbak opent als een hatchback waardoor je niet alleen veel ruimte hebt (550 liter!) maar ook met het grootste gemak je bagage in en uit laadt. Dat is mooi meegenomen! 

 De Toledo staat nu in de onze showroom! Kom langs of ontdek ons aanbod via de onderstaande knoppen.  

BENCHMARK QUA RUIMTE

De Toledo heeft een zeer royale kofferbak met maar liefst 550 liter bagageruimte. Wanneer je de achterbank neerklapt heb je zelfs 1490 liter - een nieuwe maatstaf in het segment. En omdat de achterklep een volledige opening biedt laad je grote objecten gemakkelijk in en uit. Het gemak van een hatchback met de uitstraling van een sedan

   

Downloads:

- Brochure Toledo
- Prijslijst Toledo

Carconfigurator:

Zelf uw Toledo samenstellen? Klik hier!

 

   

STIJLVOLLE SEDAN

Waar hij ook komt, de nieuwe Toledo trekt bewonderende blikken. Het precieze design van de belijning, de opvallende koplampen, de fraai gevormde achterlichten - het hele plaatje klopt.

   

KEURIG INTERIEUR

Je voelt het zodra je gaat zitten: dit is een echte auto. Het prachtige beige interieur heeft een keurig verzorgd dashboard en fraaie, stevige bekledingsstoffen. En je geniet ook achterin van volop luxe met handige drankhouders en een extra opening in het midden

   

VEILIG OP WEG

De nieuwe Toledo een van de veiligste familie-auto’s op de weg. Zo is hij o.a. uitgerust met airbags aan voor- en zijkant voor zowel bestuurder als passagier, ESC en Anti Blokkeer Systeem. En dankzij de ISOFIX kinderzitbevestiging voor de achterbak zijn ook de kleinste passagiers veilig.

   

ZUINIG AAN DE POMP

Praktisch én zuinig. De Toledo biedt een reeks zeer efficiënte motoren, zoals de 1.6 TDI E-Ecomotive. Deze verbruikt in een combinatierit slechts 3,9 liter bij 100 kilometer, daarmee rijd je 1400 kilometer op één tank. En door zijn relatief lage CO2 uitstoot heb je maar 20% bijtelling.