SEAT onderhoud bij Heron Auto. 

 

Wie rekent, mag 100% rekenen op de service van Heron Auto. We doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden en de prijzen zo laag mogelijk te houden. Als erkende merkdealer kunnen wij jou en je SEAT veel voordelen bieden. Niet alleen zijn wij
in veel gevallen voordeliger dan de universele garage,
wij werken ook altijd via het officiŽle SEAT onderhoudsplan.

Dit houdt in;

 


Vaste lage onderhoudsprijzen.

Bij Heron Auto liggen de prijzen niet automatisch hoger dan bij universele garages. Wij werken met lage consumentenadviesprijzen, vastgesteld door SEAT zelf. Hierdoor zullen onze prijzen niet snel wijzigen en kunnen wij snel een transparante offerte aanbieden. Altijd voorafgaand aan het onderhoud .

 

Door SEAT getrainde monteurs.

Vakmanschap, dat krijg je door goed opgeleide mensen die er alles aan doen om jou als SEAT rijder weer met een big smile de weg op te laten gaan. De vakmensen van Heron Auto worden door dezelfde mensen getraind die jouw SEAT ontwikkeld hebben. Hiermee garanderen wij je de kwaliteit die jouw SEAT verdiend.

 

4 jaar garantie.

Of jouw SEAT nog garantie heeft hangt af van de leeftijd van je auto. De garantie van een SEAT geldt in de meeste gevallen voor 4 jaar, ongeacht het aantal eigenaren.100% originele onderdelen.

Heron Auto maakt altijd gebruik van 100% Originele SEAT onderdelen. Dankzij de perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage houden deze onderdelen je auto in prima staat.

 

Recht op SEAT mobiliteitsservice.

Vanaf de aflevering van je nieuwe SEAT kunt je gedurende een periode van 2 jaar, profiteren van de gratis SEAT mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost je niets.

 

Gratis software checks.

Voor optimaal rijplezier is het van belang dat de software in jouw SEAT altijd up-to-date is. Daarom checken wij de status van de software gratis bij onderhoud of reparaties. Is er een update nodig? Dan brengen wij je direct op de hoogte zodat wij deze snel kunnen uitvoeren. 

         

 
 


Ga direct naar
Service OverzichtSEAT Mobiliteitsservice
SEAT Bandenservice
SEAT Welkomstcheck
SEAT Aircoservice
 
 

Onderhoud & APKOnderhoud overzicht
APK
SEAT Navigatie Updates
 
 
 

Schade & GarantieSchade & Schadeherstel
SEAT Garantie
 
 
 


CNG Tankinspecties

Gastanks die ouder zijn dan vier jaar moeten worden voorzien van een geldig inspectierapport. Het uitvoeren van deze inspectie is geen standaard onderdeel van een standaard APK-keuring en daarom is hier een aparte CNG tankkeuring voor. Heron Auto is als enige autodealer boven Amsterdam een officieel erkend inspectiepunt voor CNG tankkeuringen. Meer informatie

We staan elk seizoen weer voor u klaar!

U kunt bij ons terecht voor o.a.: onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine beurt, grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en accu vervangen. Alle automerken zijn welkom! Wilt u vooraf duidelijkheid over uw onderhoud of reparatie? Geen probleem, vraag gemakkelijk een offerte aan voordat u uw afspraak maakt!


Vestigingen
We hebben vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend, en Zwaag. Wij zijn de servicedealer en garage voor heel Noord-Holland.