SEAT onderhoud bij Heron Auto

Wie rekent, mag 100% rekenen op de service van Heron Auto. We doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden en de prijzen zo laag mogelijk te houden. Als erkende merkdealer kunnen wij jou en je SEAT veel voordelen bieden. Niet alleen zijn wij in veel gevallen voordeliger dan de universele garage, wij werken ook altijd via het officiële SEAT onderhoudsplan.

CNG Tankinspecties

Gastanks die ouder zijn dan vier jaar moeten worden voorzien van een geldig inspectierapport. Het uitvoeren van deze inspectie is geen standaard onderdeel van een standaard APK-keuring en daarom is hier een aparte CNG tankkeuring voor. Heron Auto is als enige autodealer boven Amsterdam een officieel erkend inspectiepunt voor CNG tankkeuringen.

Meer informatie


We staan elk seizoen weer voor u klaar!

U kunt bij ons terecht voor o.a.: onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine beurt, grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en accu vervangen. Alle automerken zijn welkom! Wilt u vooraf duidelijkheid over uw onderhoud of reparatie? Geen probleem, vraag gemakkelijk een offerte aan voordat u uw afspraak maakt!

Vestigingen

We hebben vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend, en Zwaag. Wij zijn de servicedealer en garage voor heel Noord-Holland.