Service bij Heron Auto. Uw voordelen op een rij!

√ Onderhoud voor alle automerken.
√ Ervaren en deskundige monteurs.
√ Uitstekende en persoonlijke service.
√ Vaste scherpe onderhoudsprijzen. Geen verrassingen.
√ Gemakkelijk online werkplaatsafspraak maken.

Motortuning is meer dan paardenkrachten bijvoegen. Het is nauwkeurig rekening houden met mengselverhouding, injectietijd, schakelmomenten, toerenbegrenzing, emissie normen etc. binnen de marges van de gestelde vereisten van de auto fabrikant.

O.CT Tuning GmbH is ISO9001:2008 en T‹V gecertificeerd conform de internationale weg- en verkeer wetgeving. Ruim twintig jaar is zij de toonaangevende specialist en kwam in 2003 met het wereldwijd gepatenteerde IPRO terminal die zijn tijd tot op vandaag ver vooruit is. Zij zijn de enige die de nieuwste generatie motormanagement systemen zoals EDC-17, Simos PCR2.1 en Simos 10.2 met de IPRO terminal kan programmeren. Waar andere aanbieders stilstaan blijft O.CT Tuning investeren en innoveren.

De motortuning voor het voertuig wordt operationeel gemaakt door de stekker verbinding van de IPRO terminal via de OBD aansluiting van het voertuig naar het motormanagement. De identificatie gegevens hiervan worden uitgelezen en als gecodeerd bestand verstuurt naar de server van O.CT Tuning. Vervolgens wordt de motortuning programmering van O.CT Tuning aan het verzonden bestand toegevoegd. Vanuit de server wordt dit nieuwe bestand retour ontvangen op de IPRO terminal die deze vervolgens programmeert op het motormanagement van het voertuig. De programmering verloopt hierdoor snel en efficiŽnt binnen de normen van de fabrikant van het voertuig.

O.CT Tuning GmbH levert hierbij;
- 24 maanden en/of 120.000km garantie conform de standaard van de fabrikant.
- 60 maanden garantie op de programmeer data van O.CT Tuning.
- T‹V goedkeuring; voor aantoonbaar gelijkblijvende bijtelling, energie en emissie labels.
- Keuze uit 1 of 2 jaar verlengde voertuig garantie optioneel tegen een geringe premie.

Prijslijst SEAT

 

Vestigingen
We hebben vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend en Zwaag. Wij zijn de servicedealer en garage voor heel Noord-Holland.