Ontdek de ŠKODA Fabia bij Heron Auto.

Compact en sportief.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


Ruimte in zijn klasse.

Een compacte hatchback met karakter, dankzij strakke lijnen en sportieve accenten. Vol innovaties en geavanceerde rijassistenten. Met het comfort en de Simply Clever features die je van ŠKODA mag verwachten. De FABIA geeft je de ruimte.

Design.

De nieuwe Fabia vangt van alle kanten de aandacht. Scherpe lijnen en sterke rondingen creŽren een aantrekkelijk spel tussen licht en schaduw. ŠKO DA's onmiskenbare designtaal komt terug in het als kristal geslepen kentekenplaat gedeelte. De achterkant is ook de plek van de bekende C-vormige achterlichten, vanaf nu met een glanzend zwart frame.

Interesse in een ŠKODA Fabia of meer weten over de mogelijkheden bij Heron Auto? We informeren u graag!  Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen

 
Uw verkoopadviseur

Maarten Hoekenga

 
Bellen

Mailen
 
Download de brochure

 Download de prijslijst

 Zelf samenstellen 


 

Design.

Vraag niet om aandacht, steel het! Met een uiterlijk dat bedoeld is om indruk te maken, verbaas je alles en iedereen. Hoofden draaien, waar je ook gaat. De nieuwe Fabia geniet overal bewondering.


Het profiel van de nieuwe Fabia is mooi dynamisch. De dans tussen licht en schaduw gaat hier verder en speelt zich af tussen de opvallende schouderlijn en de ‘ingeslepen’ vouw aan de onderkant van de portieren.
Fabia Combi.

De Combi bewijst dat vorm en functie prima samen onder ťťn dak kunnen. Onder de strakke lijnen schuilt een ongekende interieurruimte. Vanuit welke hoek je ook kijkt, dit design is perfect in balans. Een mooi voorbeeld van een dynamisch ontwerp dat volledig samengaat met praktische gebruikseigenschappen. Fraai en functioneel: de elegante dakrailing.


De als kristal geslepen koplampglazen verwijzen naar het briljante vakmanschap van de Boheemse glasmeesters. Deze koplamp heeft een zwarte achtergrond en LED's voor dagrijverlichting (vanaf Ambition).

 


 

Panoramadak.

Het glazen panoramadak loopt helemaal van de voorruit tot de dakspoiler. Binnenin bevinden zich zonneschermen

om je te beschermen tegen de zon.


Kies voor kleur.

Kies voor een dak, buitenspiegelkappen en wielen in een witte, zilverkleurige, zwarte of rode kleurstelling en combineer met de hoofdkleur.Interieurdesign.

Je weet de aandacht op je te vestigen. Tijd om ook het innerlijk te tonen. Er is immers meer dan de buitenkant. Zo ziet iedereen dat echte schoonheid van binnen zit.

In dit verrassend ruime interieur vallen de goede materiaalkwaliteit en het hoge afwerkingsniveau op. Overal waar je kijkt. De design nadruk ligt op horizontale lijnen. Dat geeft een volwassen uitstraling. Andere pluspunten zijn de goede ergonomie en veel comfort.

 

 

Licht. Ruimte.

Geniet met het glazen panoramadak van een gevoel van vrijheid en ruimte. De nieuwe Fabia verwelkomt jouw familie en vrienden met veel ruimte achterin. 


Ambition.

In de Ambition schittert de chroomafwerking van de

portierhendels, omlijstingen van de ventilatieroosters,
de dashboardinstrumenten en de stuurwielspaken. Er is
keuze uit diverse stoelbekledingen en interieurpanelen.


Bekijk alle foto's.


Bekijk alle modellen.


Bekijk de ŠKODA Acties.