ŠKODA Fabia Combi

De nieuwe ŠKODA Fabia Combi biedt binnen de compacte buitenafmetingen volop ruimte, beschikt over nieuwe assistentiesystemen en innovatieve features voor comfort en infotainment, maar tegelijkertijd ook over nieuwe krachtige en zuinige motoren.

Sterk ťn zuinig: dŠt is de kracht van nieuwe motoren.

De Fabia Combi is er met compleet nieuwe benzine- en dieselmotoren. Hun vermogens variŽren van 55-81 kW, goed voor maximaal rijplezier, maar dan wel in combinatie met zeer lage verbruikscijfers.
Alle beschikbare motoren voor de nieuwe Fabia Combi zijn zelfs leverbaar met 22% bijtelling.

Het grote geheim van gebruiksgemak

De nieuwe Fabia Combi heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse: 530 liter. Met neergeklapte achterbank heb je zelfs 1.395 l ter beschikking. In-/uitladen is heel makkelijk: de laadbreedte bedraagt ruim een meter en de laaddrempel is maar 61 cm hoog. Ook handig: de achterklep opent tot 1,90 m.

Downloads:

- Brochure Fabia Combi
- Prijslijst Fabia Combi
- Prijslijst Fabia Combi Businessline

Carconfigurator:

Zelf uw Fabia Combi samenstellen? Klik hier!

Compacte buitenafmetingen

The sky is the limitFabia Combi Drive

Tijdelijk tot wel € 2.910 voordeel

De Fabia Combi Drive is een speciale editie voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem, een multifunctioneel stuurwiel en een bluetooth carkit.


Daar bovenop kun je, extra voordelig, het Tech-pakket bestellen voor nog meer comfort en gebruiksgemak.


De Fabia Combi Drive is al verkrijgbaar € 19.150* (normaal € 21.840) met een klantvoordeel dat kan oplopen tot wel € 2.910. Pak je sleutels, stap in en… Drive!

Bekijk hier de leaflet van de Fabia Combi Drive met een overzicht van de prijzen en de opties.


Heb je vragen over deze actie? Neem contact op met Heron Auto!