Ontdek de SKODA KODIAQ bij Heron Auto.

Functionaliteit in zijn meest aantrekkelijke vorm.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod Occasions   Nieuw uit voorraad


Stoere alleskunner. 


Hij dankt niet alleen zijn naam aan de Kodiakbeer; in alle opzichten is de ŠKODA KODIAQ een beresterke speler in de klasse van de grote SUV’s. Voor- of vierwielaandrijving, krachtige TSI benzine- of TDI-dieselmotoren, en bovenal: plek voor 5 ůf 7 inzittenden. SUV-getrouw geeft hij je bovendien dat prettige gevoel van robuustheid en veiligheid, en staaft dat met vele veiligheidsfeatures.


Interesse in een ŠKODA KODIAQ of meer weten over de mogelijkheden bij Heron Auto? We informeren u graag!  Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen

 
Uw verkoopadviseur

Jeroen van Hoesel

 
Bellen

Mailen
 
Download de brochure

 Download de prijslijst

 Zelf samenstellen   

Stijlvol ontworpen dashboard

Het grote scherm heeft een elegant glazen design met ‘Simply Clever’ bediening: logisch en intuÔtief. Alle schakelaars en functies zijn eenvoudig binnen handbereik en wijzen zichzelf. 

Overal connected.

Waar u ook gaat met de KODIAQ, u bent overal connected.
Dankzij ŠKODA CONNECT is hij altijd online en dat is niet
alleen handig voor entertainment, navigatie en informatie,
maar ook om assistentie op te roepen.

Handige apps laten u navigeren op basis van real time verkeersinformatie en tonen u de goedkoopste tankstations, vrije parkeerplaatsen, de weersverwachting, nieuwsfeeds en meer.

   
     

Verstelbare achterstoelen

De KODIAQ heeft standaard 5 zitplaatsen. Een derde zitrij is als optie verkrijgbaar. De KODIAQ is ŠKODA’s eerste auto met plaats voor maximaal 7 personen.

 

Tot 2.065 liter bagageruimte

De KODIAQ heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse. Standaard bedraagt de inhoud 720 liter. De bagagecapaciteit is uit te breiden tot 2.065 liter (met de achterbank neergeklapt).

   

     


 


Zonder handen

De achterklep van de KODIAQ opent automatisch als je een voetbeweging onder de bumper maakt – handig als jij je handen vol hebt.

 

Slaapcomfort Pakket

Speciale hoofdsteunen op de achterbank maken slapen een stuk comfortabeler, ideaal voor tijdens een lange reis.

 
   

Altijd Verbonden

Jouw telefoon is zakelijk en privť onmisbaar. Met SmartLink is hij eenvoudig aan de KODIAQ te koppelen: het telefoondisplay wordt dan weergegeven op het centrale scherm. Met de nieuwe ‘Media Command’ app zijn al je externe apparaten te bedienen.


Paraplu Houder

In beide voorportieren van de KODIAQ vindt je een paraplu. Zo vallen (zakelijke) afspraken nooit in het water. Door de eigen opbergruimte blijft het interieur ook na gebruik van de paraplu’s droog.

 

 


Deurbeschermers

Plastic deurbeschermers op alle vier de deuren zorgen ervoor dat je nooit meer de laklaag van rondom geparkeerde auto’s zal beschadigen. Met name op krappe parkeerplaatsen maakt dit parkeren een stuk zorgelozer.

 

Tow Assist

Het parkeren van een caravan kan een absolute nachtmerrie zijn, maar met Tow Assist van ŠKODA behoren deze zorgen tot het verleden. Tow Assist maakt langzaam manoeuvreren met een aanhanger kinderspel. Je hoeft alleen maar te beslissen waar de aanhanger naartoe moet en de KODIAQ neemt de controle over totdat jij aangeeft te willen stoppen.

   Bekijk de foto's. 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de ŠKODA Acties.