Ontdek de ŠKODA Octavia bij Heron Auto.

Multitalent voor woon en werk.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad

Tijdelijk € 3.000,- korting op een Octavia TDI!


Vorm ontmoet functie in de OCTAVIA. ŠKODA’s bestseller staat  synoniem voor ruimte, technische innovaties, design en bewezen aandrijftechnologie. Die mix maakt de OCTAVIA tot een populaire keuze. Bij zakelijke grootverbruikers ťn bij particulieren met gevoel voor stijl.


Liever iets meer ruimte? 610 liter bagageruimte en met een neergeklapte achterbank loopt dit op tot 1740 liter. Bekijk de Octavia Combi.


Interesse in een ŠKODA Octavia of meer weten over de mogelijkheden bij Heron Auto? We informeren u graag!  Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen

 
Uw verkoopadviseur

Maarten Hoekenga

 
Bellen

Mailen
 
Download de brochure

 Download de prijslijst

 Zelf samenstellen 

Typisch ŠKODA.

Door de duidelijke contouren van grote vlakken en scherpe lijnen heeft de OCTAVIA een strak en tijdloos design. De fraaie koplampen dragen bij aan de gunstige stroomlijn en zorgen voor een herkenbare uitstraling.

De dubbele koplampen geven de OCTAVIA een onmiskenbaar eigen gezicht. Optisch lopen ze door in de prominente grille, die meteen duidelijk maakt dat dit een echte ŠKODA is.


Connected.

Koppel uw smartphone via MirrorLinkģ, Apple CarPlay of Android Auto aan de OCTAVIA en gebruik de vertrouwde telefoonapps via het scherm van de navigatie. SmartLink+ omvat ook de SmartGate-functie. Daarmee kunt u een smartphone via wifi koppelen aan uw OCTAVIA en informatie over uw geplande route of service informatie opvragen. ŠKODA SmartLink+ maakt het mogelijk.

 

 


Simply Clever.

Praktische functies maken het u extra gemakkelijk. De OCTAVIA blinkt uit in slim gebruiksgemak. Geen ingewikkelde zaken met een dik instructieboekje, maar praktische dingen die u elke dag waardeert. De ŠKODA slogan luidt niet voor niets: ‘Simply Clever’.

Externe apparaten bergt u veilig op in de multimediahouder, die
in de dubbele bekerhouder in het middenconsole past.

Bagage meenemen.

De inhoud van de bagageruimte is toonaangevend in de klasse van de OCTAVIA. De Hatchback en de Combi hebben een grote en netjes afgewerkte kofferbak. Deze ruimte is goed toegankelijk via de brede achterklep.

De standaard kofferbak heeft een inhoud van 590 liter in de Hatchback en 610 liter in de Combi. Met twee hendels zijn de rugleuningen vanuit de bagageruimte neer te klappen en dan biedt de OCTAVIA maar liefst 1.580 (Hatchback) respectievelijk 1.740 liter (Combi, afgebeeld) aan bagageruimte.

 


 

Verlichting.

De vernieuwende technologie van de OCTAVIA is letterlijk te zien. De koplampen zijn een belangrijk element van het totale autodesign. Full-LED-koplampen behoren tot de mogelijkheden. De goed zichtbare achterlichten werken altijd met LED-verlichting.

De LED-achterlichten met de voor ŠKODA kenmerkende C-vorm accentueren de brede doorlaadopening van de achterklep.


Bekijk de foto's.
Bekijk alle modellen.


Bekijk de ŠKODA Acties.