Ontdek de ŠKODA Octavia Combi bij Heron Auto.

Ingetogen design, uitgetogen ruim.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


Hij is de ruimste in zijn klasse, en bewijst dat ruimte en design perfect samengaan. Het langgerekte design maakt de OCTAVIA COMBI tot een stijlvolle verschijning. Zakelijk verantwoord tijdens de werkweek, slim en flexibel voor weekenden en vakanties met het gezin.Liever de hatchback? Zowel zakelijk als privť de beste match. Bekijk de Octavia.


Interesse in een ŠKODA Octavia Combi of meer weten over de mogelijkheden bij Heron Auto? We informeren u graag!  Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen

 
Uw verkoopadviseur

Maarten Hoekenga

 
Bellen

Mailen
 
Download de brochure

 Download de prijslijst

 Zelf samenstellen 

Typisch ŠKODA.

Door de duidelijke contouren van grote vlakken en scherpe lijnen heeft de OCTAVIA Combi een strak en tijdloos design. De fraaie koplampen dragen bij aan de gunstige stroomlijn en zorgen voor een herkenbare uitstraling.

De dubbele koplampen geven de OCTAVIA Combi een onmiskenbaar eigen gezicht. Optisch lopen ze door in de prominente grille, die meteen duidelijk maakt dat dit een echte ŠKODA is.


Connected.

Koppel uw smartphone via MirrorLinkģ, Apple CarPlay of Android Auto aan de OCTAVIA en gebruik de vertrouwde telefoonapps via het scherm van de navigatie. SmartLink+ omvat ook de SmartGate-functie. Daarmee kunt u een smartphone via wifi koppelen aan uw OCTAVIA en informatie over uw geplande route of service informatie opvragen. ŠKODA SmartLink+ maakt het mogelijk.

 

 


Simply Clever.

Praktische functies maken het u extra gemakkelijk. De OCTAVIA blinkt uit in slim gebruiksgemak. Geen ingewikkelde zaken met een dik instructieboekje, maar praktische dingen die u elke dag waardeert. De ŠKODA slogan luidt niet voor niets: ‘Simply Clever’.

Externe apparaten bergt u veilig op in de multimediahouder, die
in de dubbele bekerhouder in het middenconsole past.

Bagage meenemen.

De inhoud van de bagageruimte is toonaangevend in de klasse van de OCTAVIA. De Hatchback en de Combi hebben een grote en netjes afgewerkte kofferbak. Deze ruimte is goed toegankelijk via de brede achterklep.

.

  

Kofferbak

De standaard kofferbak heeft een inhoud van 590 liter in de Hatchback en 610 liter in de Combi. Met twee hendels zijn de rugleuningen vanuit de bagageruimte neer te klappen en dan biedt de OCTAVIA maar liefst 1.580 (Hatchback) respectievelijk 1.740 liter (Combi, afgebeeld) aan bagageruimte.


Bekijk de foto's.
Bekijk alle modellen.


Bekijk de ŠKODA Acties.