Ontdek de ŠKODA SUPERB bij Heron Auto.

Eersteklas design, geavanceerde inhoud.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


Hoe treffend kan een naam zijn! Met de ŠKODA SUPERB geef je zowel zakelijk als privť een duidelijk statement af: ik ben succesvol! De SUPERB verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Til zakelijk rijden naar een nieuw niveau met deze succesvolle leasetopper.


Liever iets meer ruimte? 660 liter bagageruimte en met de neergeklapte achterbank loopt dit op tot 1.950 liter:
de SUPERB COMBI.


Interesse in een ŠKODA SUPERB of meer weten over de mogelijkheden bij Heron Auto? We informeren u graag!  Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen

 
Uw verkoopadviseur

Jeroen van Hoesel

 
Bellen

Mailen
 
Download de brochure

 Download de prijslijst

 Zelf samenstellen
 

Anders kijken.

Het design van de Superb nodigt niet alleen uit om naar te kijken, maar ook om van dichtbij te bekijken. De duidelijke contouren en scherpe, dynamische lijnen weerspiegelen hoe de schoonheid van het geheel wordt onthuld door opvallende details. Het resultaat is een strak en tijdloos design vol daadkracht en elegantie.

Infotainment.

Ervaar ultiem comfort dankzij de ongeŽvenaarde beenruimte van de Superb. Sit back en relax, stel de interieurverlichting in geniet
van een discreet verlichte reis.

Met de buitenwereld communiceren, genieten van entertainment
of zelfs werken: in de nieuwe Superb zijn smartphones en tablets
eenvoudig aan de auto te koppelen. Ook audio en navigatie zijn bij de tijd. Gebruik via het centrale scherm apps die op uw apparaten staan.

  

Connected.

In combinatie met het Columbus navigatiesysteem is de nieuwe
Superb er ook met geÔntegreerd simkaartslot met 4G/LTEinternetondersteuning. Dan komen ook de 230V-aansluiting,
USB-toegang en de handige en veilige tablethouder achterin van pas (tabletmontage aan de middenarmsteun achterin of aan de rugleuningen van de voorstoelen).

Bagage meenemen.

Het bagagenetprogramma vergroot de flexibiliteit van de
bagageruimte en houdt spullen netjes op hun plek. Kies uit twee bagagenetten tegen de wanden, een net op de vloer en eventueel een onder de hoedenplank.

De ideale zakenauto is in dit geval ook de ideale vakantie-auto.
Bijvoorbeeld door de wegklapbare trekhaak (optioneel).

 


 

Verlichting.

De imposante lijnen van de lange motorkap worden versterkt door de geprofileerde contouren van de kop- en mistlampen. Deze zijn als een kristaldriehoek ten opzichte van elkaar geplaatst, waarmee ze een eerbetoon zijn aan het Tsjechische glas vakmanschap.

Voor de Superb zijn drie typen koplampen en twee types geÔntegreerde achterlichten beschikbaar. Elk uniek in technologie en stijl. De high-end opties zijn een eerbetoon aan de beroemde Boheemse glasslijpkunst.
Bekijk de foto's.


Bekijk alle modellen.


Bekijk de ŠKODA Acties.