Ontdek de SKODA SUPERB Combi bij Heron Auto

Comfort in elke rit.


Proefrit reserveren   Offerte   Bekijk occasions Nieuw uit voorraad


Het is de overtreffende trap in luxe, comfort en ruimte. Ruimtelijk rijden beleef je in de ŠKODA SUPERB COMBI. ZeeŽn aan ruimte, geavanceerde technieken, ultiem comfort en premium lijnen. Zowel zakelijk als privť een super combi.Toch liever de hatchback? Strak design en toch verrassend ruim van binnen. Bekijk eens de SUPERB.


Interesse in een ŠKODA SUPERB Combi of meer weten over de mogelijkheden bij Heron Auto? We informeren u graag!  Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen

 
Uw verkoopadviseur

Jeroen van Hoesel

 
Bellen

Mailen
 Download de brochure

 Download de prijslijst

 Zelf samenstellen 


Design. 

Het design van de Superb nodigt niet alleen uit om naar te kijken, maar ook om van dichtbij te bekijken. De duidelijke contouren en scherpe, dynamische lijnen weerspiegelen hoe de schoonheid van het geheel wordt onthuld door opvallende details. Het resultaat is een strak en tijdloos design vol daadkracht en elegantie.
 

Travel in style. 

Maak de sfeer nog warmer en gezelliger met de zachte, harmonieuze sfeerverlichting die onder meer in de interieurlijsten is verwerkt. Kies uw favoriete tint en varieer daarmee, al naar gelang uw stemming. De sfeerverlichting werkt in tien verschillende kleuren.

Ervaar ultiem comfort dankzij de ongeŽvenaarde beenruimte van de Superb. Sit back en relax, stel de interieurverlichting in geniet van een discreet verlichte reis.
 

 

Ruimte voor alles.

Er is een plaats voor alles, zelfs in uw auto. In de nieuwe Superb vindt u daarom veel compartimenten, vakken en houders, die het interieur netjes en opgeruimd houden en uw spullen beschermen tegen verlies,  beschadigingen en morsen.

Onder de voorste armsteun vindt u de ruime Jumbo Box. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld elektronische spullen, maar ook om uw snacks voor onderweg koel te houden. Een dubbele bekerhouder bevindt zich in de middenconsole.
Infotainment.

Met de buitenwereld communiceren, genieten van entertainment
of zelfs werken: in de nieuwe Superb zijn smartphones en tablets
eenvoudig aan de auto te koppelen. Ook audio en navigatie zijn bij de tijd. Gebruik via het centrale scherm apps die op uw apparaten staan.

De nieuwe Superb kan goed overweg met smartphones. Dankzij SmartLink™, dat compatibel is met MirrorLinkģ en Apple CarPlay, toont het scherm in de auto dezelfde functies en apps als op de smartphone. Dit werkt voor alle apps die zijn goedgekeurd voor veilig gebruik tijdens het rijden.

 

Fotogalerij

 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de SKODA Acties.