Onbezorgd onderweg met de ŠKODA vakantiecheck


Je wilt natuurlijk goed voorbereid op vakantie gaan. Laat daarom je ŠKODA checken op de belangrijkste punten, zoals airconditioning, motor, banden en remmen. De vakantiecheck is slechts € 19,95. Daarnaast ontvang je nu tijdelijk (op=op) een gratis zwemband bij je vakantiecheck. Handig voor extra grip onder natte omstandigheden. 

 Maak direct een werkplaatsafspraak voor je vakantiecheck

 

 

   

Je ŠKODA vakantieklaar

Deze zomer ga je onbezorgd de (Europese) weg op met de ŠKODA Vakantiecheck. Zo geniet je zorgeloos van die welverdiende vakantie. 

Tijdens de vakantiebeurt wordt je ŠKODA gecheckt op 30 belangrijke punten. Denk hierbij aan banden, remmen, verlichting, zicht op de weg, motor(vloeistoffen), het onderstel en de carrosserie.
De volgende punten worden gecontroleerd met de vakantiecheck

✔ Accu
✔ Airconditioning
✔ Banden
✔ Deuren
✔ Koelsysteem
✔ Motorolie
✔ Remschijven
✔ Ruitenwissers/sproeiers
✔ Uitlaatsysteem
✔ Verlichting
✔ Verwarming
✔ Voorruit 


Plan online een afspraak

Bekijk alle SKODA zomer acties

 

Mobiliteitsgarantie

Laat je je ŠKODA onderhouden bij een ŠKODA-garage, dan heb je recht op ŠKODA Mobiliteitsgarantie. Dit verzekert je 24/7 van gratis hulp in binnen- en buitenland. Nu ook inclusief hulp bij een lekke band of lege tank.

Mobiliteitsgarantie 


Zomerbanden

Banden zijn de basis van het rijgedrag van je auto. Daarom is de kwaliteit van je zomerbanden van groot belang voor het rijcomfort, rijprestaties en dus ook voor je veiligheid onderweg. Elke ŠKODA (-rijder) vereist een type band die het beste past bij de auto en de tijd van het jaar. ŠKODA Bandenservice helpt je goed en veilig op weg. Zomerbanden, al vanaf € 68,-.

Zomerbanden offerte 
  Zomeraccessoires 

In de ŠKODA webshop staan nu diverse zomers accessoire aanbiedingen. Van dak- en fietsendragers, koelboxen, tablethouders en nog veel meer. Bekijk het allemaal in de webshop.
 
ŠKODA webshop
 


 

Acties & aanbiedingen zijn geldig t/m 31 augustus 2018.