De ŠKODA Citigo:

De stad wordt steeds veiliger

De ŠKODA Citigo is ontworpen voor stadsverkeer. Hij is stijlvol, groot in veelzijdigheid en toch compact; dat levert je veel voordelen op. Ontdek het verrassend ruime interieur, de slim te benutten bagage- en opbergruimte en de zuinige motoren. Qua veiligheid bewijzen de 5 sterren in de toonaangevende Euro-NCAP crashtest eigenlijk alles. Ja, met jouw Citigo wordt de stad veiliger.. en vooral leuker!

 

Private lease?
Zakelijk rijden?
Offerte

Interesse in een ŠKODA Citigo? Neem contact op met Heron Auto of bekijk ons aanbod met onderstaande knoppen. 

Bekijk occasions
  Voorraad nieuw


   

Ruim voldoende

Met de flexibele bagageruimte ben je altijd voorbereid op wat je nodig hebt in de stad. Meer ruimte nodig? Klap de achterbank neer en vergroot de capaciteit tot 2 meter lang. Kun je je fiets ophalen die met een lekke band in het centrum staat.

Extra stijl en dynamiek

Zie jij het leven zonnig in? De Citigo ook. Kies voor Sunset: getinte achterramen die de dynamische lijnen van de carrosserie versterken, je achterpassagiers meer comfort bieden en van buiten een beetje extra ‘wow-factor’ toevoegen.

Move & Fun-systeem

Rijcomfort vind je belangrijk? Het optionele Move&Fun-systeem combineert betrouwbare navigatie en multimedia-entertainment. Bel handsfree met je favoriete muziek op de achtergrond dat je 5 minuten te vroeg arriveert!

Compact ťn ruim

Dat klinkt tegenstrijdig, maar het is waar en erg praktisch. De Citigo biedt passagiers voorin ťn achterin voldoende ruimte voor een aangename reis. En dat krappe parkeerplekje voor de bioscoop lukt ook.

   

Downloads:

- Brochure Citigo
- Prijslijst Citigo

Carconfigurator:

Zelf uw Citigo samenstellen? Klik hier!

   

Nr. 1 in actieve veiligheid

Juist de stad met al dat stop-and-go verkeer en de vele drukke situaties vereist een auto met een vergaand veiligheidssysteem. De Citigo beschermt jou en je passagiers met nieuwe technologieŽn, naast de standaard essentiŽle voorzieningen.
Volgens de Euro-NCAP (5-sterren) is het de beste auto in z’n klasse qua veiligheid.

City Safe Drive-systeem

Deze unieke innovatie voorkomt botsingen bij lage snelheden. Sensoren volgen het verkeer vůůr je Citigo, binnen 10 meter en tot 30 km/u. Reageert de bestuurder niet tijdig op een obstakel, dan remt het systeem automatisch af. Veilig rijden 2.0.  

Hoofd en zij-airbags

Bij een zijdelingse botsing biedt de Citigo de bestuurder en voorpassagier dubbele bescherming. Naast de traditionele airbags worden speciale hoofd- en zij-airbags geactiveerd. Een geruststellende zekerheid, maar voorkomen heeft prioriteit.
Citigo Ambition Pakketten

De Citigo Ambition is nu voordelig extra rijk uit te rusten. Kies voor het Plus Pakket of Drive pakket, en combineer ťťn van deze pakketten met het Sport pakket. Zo rijd je een Citigo die van alle gemakken is voorzien. Je profiteert ook nog eens van voordeel, dit kan oplopen tot € 1.060,-.


 Hoe is je voordeel opgebouwd?

De opties die in het Plus pakket zitten kosten je normaal € 770, maar nu profiteer je van € 420 en kost het je slechtst € 350. Wil je nog iets meer luxe dan kies je voor het Drive pakket, dit gehele pakket kost normaal € 1.560. Dankzij de € 860 voordeel, kost dit nu maar € 700. Wil je jouw Citigo voordelig een sportieve twist geven dan kies je ook voor het Sport pakket, deze is verkrijgbaar i.c.m. de eerder genoemde pakketten. Normaal kost deze sportieve look € 390, tijdens actieperiode profiteer je echter van € 200 voordeel, nu kosten deze opties nog € 190.


Combineer je het Drive pakket en Sport pakket dan profiteer je dus van het maximale voordeel: € 1.060.


Wil je meer weten over deze actie? Neem contact op met Heron Auto!