Vanaf 2017: de vernieuwde ŠKODA Octavia Combi

Nog strakker, nog slimmer en nog steeds de ruimste in zijn klasse. Dit is de nieuwe ŠKODA Octavia Combi! Vanaf maart bij de dealer, maar nu al te bestellen vanaf € 23.690. ŠKODA's bestseller krijgt een vernieuwd design. Uitgerust met nieuw vormgegeven koplampen en achterlampen en een vernieuwde grille komt het stoere karakter van de Octavia Combi nog beter naar voren. Daarnaast biedt de vernieuwde Octavia Combi een maximale laadruimte van 1.740 liter.Octavia Combi Introductievoordeel

Profiteer nu van het Octavia Combi introductievoordeel met € 710 voordeel op een DSG-automaat en tot wel € 1.090.- op de Tech-pakketten. De beide acties zijn te combineren tot een maximaal voordeel van maar liefst € 1.800!

Nog een bijkomend voordeel: je rijdt deze rijk uitgeruste Octavia Combi nu vanaf € 165,- bijtelling per maand.Korting op DSG

Om goed van start te gaan, hebben we direct een introductie aanbieding voor de dieselmotoren. Tot en met eind maart kun je op dieselmotoren een DSG-automaat bestellen voor slechts € 1.290,- (je voordeel: € 710,-)

Korting op Tech-pakketten

Voordeel tot wel € 1.090,- op o.a.
√ Stoelbekleding leder/stof
√ Multifunctioneel 3-spaaks sportstuurwiel
√ Schakelpaddles (alleen DSG)
√ Getinte ruiten
√ Stoelverwarming op de voorstoelen
√ Chromen raamlijsten!


Neem contact op met Heron Auto als je wilt profiteren van dit introductievoordeel! 

Exterieur

 


Interieur

Zoals je van de ŠKODA Octavia gewend bent zit ook het vernieuwde model weer vol met state of the art technologieŽn. Denk aan een vernieuwd infotainment systeem, verschillende connectiviteitssystemen en assistentiesystemen zoals Trailer Assist, Front Assist en Park Assist. Daarnaast zit het vernieuwde model vol Simply Clever oplossingen zoals de slimme ijskrabber in de tankklep en tal van andere features die het leven simpel houden.

 


Afmetingen