Ontdek de nieuwe ŠKODA SCALA bij Heron Auto. 

De nieuwe compacte hatchback

Proefrit reserveren   Offerte   Configurator   Nieuw uit voorraad

Compact en ruim tegelijkertijd


In de nieuwe SCALA van ŠKODA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van ŠKODA dat gebruikmaakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen.


Interesse in een ŠKODA SCALA of meer weten over de mogelijkheden bij Heron Auto? We informeren u graag!  Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen

 
Uw verkoopadviseur

Jeroen van Hoesel

 
Bellen

Mailen
 


   

Pittige prestaties

Er worden vijf Euro 6-motoren leverbaar voor de ŠKODA SCALA: drie benzinemotoren, een diesel en (later in 2019) een krachtbron op aardgas (CNG). De prestaties variŽren van 95 tot 150 pk en er is keuze tussen handgeschakelde transmissie of zeventraps DSG-automaat.

Nieuwe naam voor nieuw compact model

De naam stamt af van het Latijnse woord 'scala;, dat letterlijk 'trap' of 'ladder'betekent. De naam staat ook synoniem voor de volgende stap van ŠKODA in het compacte segment.

   
     

Volop ruimte

De lange wielbasis van 2.649 mm staat garant voor goede rijeigenschappen en veel binnenruimte. Ook heeft de SCALA ťťn van de grootste bagageruimtes in zijn klasse, met altijd 467 liter of 1.410 liter met de achterbank neergeklapt. 

 

Sportief rijgedrag

De ŠKODA SCALA is zelfs met standaard chassis al buitengewoon veilig en wendbaar. Wie echter keist voor de optionele Sport Chassis Preset krijgt een 15 mm verlaagd onderstel met dempers die via het Driving Mode Select-menu kunnen worden ingesteld op Normal of Sport.

   
 Bekijk de foto's. 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de ŠKODA Acties.