De ŠKODA Superb

ŠKODA betreedt een nieuw tijdperk met de nieuwe Superb. Is het een luxe limousine? Een ruimtewonder? Een stijlicoon? Wij zeggen: het is een andere kijk op zakendoen.

 

Vorm heeft een functie

Een zakelijk bestaan behoort degelijkheid, dynamiek en beschaving uit te stralen. Dat is de taal die de nieuwste ŠKODA Superb spreekt. De neus met de brede gril, de scherp gesneden koplampen en contouren zorgen voor de dynamiek. Terwijl de flanken de rust en beschaving van een zeiljacht ademen. Kortom, design als reflectie van de bestuurder en zijn manier van zakendoen.

 

Ontworpen door Jozef Kabaň

De kenners onder ons wisten het al: achter de nieuwe ŠKODA Superb gaat de hand van topontwerper Jozef Kabaň schuil, bekend van zijn werk bij Audi en Bugatti. Hij is de man die de nieuwe designtaal Vision-C ontwikkelde voor ŠKODA. De taal waarmee hij de Superb vanaf de eerste pennenstreek heeft vormgegeven.

 

Downloads:

- Brochure Superb
- Prijslijst Superb
- Prijslijst Superb Businessline

Car configurator:

Zelf uw Superb samenstellen? Klik hier!

Het interieur

Het interieur van de ŠKODA Superb is ontworpen om onderweg rustig te kunnen werken, reflecteren en om heerlijk te kunnen rijden. Bewegingsvrijheid is het sleutelwoord, zowel fysiek als mentaal. Een auto
waarin je thuiskomt. Voor jou, maar ook voor jouw gezin.

Subtiele verlichting

Geventileerde stoelenSuperb Tech pakketten

Met het Tech pakket krijg je een verzameling van luxe opties in één pakket tegen een scherpe prijs. Dit pakket is zowel leverbaar op de Ambition Business als Style Business. Beide uitvoeringen bevatten het elektrische panoramisch glazen schuif-/kanteldak. Met de Ambition Business krijg je er nog de luxe LED achterlichten bij. Op de Style Business worden de items uit het LED interieur pakket aan het Tech pakket toegevoegd. Het interieur en exterieur van de Superb maak je zo nog luxer. Het maximale voordeel dat je krijgt op het Tech pakket loopt daarmee op tot € 630,-. 

Ook voor de Superb Combi! 


 

Heb je vragen over deze actie? Neem contact op met Heron Auto!