ŠKODA Superb Combi

ŠKODA presenteert met trots de nieuwe Superb Combi, een gespierde station die efficiency en ruimte weet te koppelen aan stijl en comfort. Een imponerende stationwagen die even makkelijk is in te zetten voor business als pleasure.

Handig en efficiŽnt

De Superb Combi is gemaakt om het de ŠKODA rijder makkelijk te maken. Heel makkelijk. Automatisch inparkeren, een achterklep die opent met een voetbeweging, en zo veel meer. Een auto die rekening houdt met jouw tijd en energie.

Een zee aan ruimte

De ŠKODA Superb combi is beroemd om zijn ruimtelijke karakter. En dat heeft een reden: 660 liter aan laadruimte en met neergeklapte achterbank zelfs 1.950 liter. Ruimte die optimaal te benutten is door de borghaken, bagagenetten en handige compartimenten

Drie klimaatzones

Handige tablethouder

Downloads:

- Brochure Superb Combi
- Prijslijst Superb Combi
- Prijslijst Superb Combi Businessline

Car configurator:

Zelf uw Superb Combi samenstellen? Klik hier!

 

Veiligheid voor alles

Wil je je gezin en jezelf heelhuids van A naar B brengen, dan is de Superb Combi een verstandige keuze. De ŠKODA Superb Combi is een voorloper op het gebied van veiligheid. We kunnen je overrompelen met kooiconstructie, meerdere airbags, vermoeidheidsdetectie, rijbaanassistentie, afstandssensor, stabiliteitscontrole, multicollision-remsysteem, etc. Maar eigenlijk is het heel eenvoudig: jij let op de weg en de Superb Combi let op jou en je dierbaren.