Proefrit reserveren
Offerte   Aanbod occasions
Nieuw uit voorraad


De SKODA Yeti

Klaar voor het avontuur!

Een auto moet je beleven. De ŠKODA Yeti staat klaar voor jou en alle grote en kleine avonturen die je wilt beleven. Bijvoorbeeld op zaterdag: als je er op uittrekt, op naar het avontuur! Af en toe moet je gewoon even buiten de gebaande paden leven, net als de ŠKODA Yeti. Hij is compact genoeg voor in de stad en daadkrachtig genoeg voor ver daarbuiten.

Wil je meer weten over de Yeti? Een proefrit maken of een vraag stellen aan onze verkoopadviseurs? Neem dan contact op met Heron Auto SKODA. 


   

Opzoek naar een nieuwe Yeti?

Profiteer dan van de acties van Heron Auto! En bovenop de acties kan je kiezen uit een aantal extra voordelige optiepakketten voor nog meer comfort en gebruiksgemak. 


FotogalerijHighlights

   
De slimste SUV die er is.

De ŠKODA Yeti is misschien wel de slimste SUV die er is. De aangescherpte vormgeving maakt zijn daadkrachtige karakter direct duidelijk: de Yeti is compact genoeg voor in de stad en daarbij biedt hij alle ruimte voor avontuur – ook als er geen gebaande paden zijn. Om dit nog eens te onderstrepen, is de Yeti er voortaan ook als Yeti Outdoor. 


 

Bi-Xenon

De zelfverzekerde uitstraling van beide modellen kan verder versterkt worden door de Bi-Xenon koplampen met LED dagrijverlichting. De LED’s passen goed bij de geslepen kristalvormen van het front en zorgen tevens voor een lager verbruik en een langere levensduur. De nieuwe ŠKODA designtaal is ook te zien aan de vorm van de mistlampen. 

Veiligheid

De ŠKODA Yeti is voorzien van uitgebreide veiligheidsvoorzieningen.  Geavanceerde systemen, waaronder ESC (elektronische stabiliteitscontrole), dragen bij aan de uitstekende wegligging. Daarnaast zijn er diverse passieve veiligheidsitems, die in extreme situaties de inzittenden beschermen.


Interieur 

Stuurwiel
Het multifunctionele lederen stuurwiel met chroomdetails oogt fraai en voelt prettig aan. Het 3-spaaks sportstuur van geperforeerd leer heeft bedieningsknoppen voor de radio en telefoon.

 


Alle ruimte.
Het slimme Varioflex stoelsysteem, dat standaard is op de Yeti en Yeti Outdoor, stelt u in staat om het interieur altijd aan te passen aan de situatie en
behoeften. Het bestaat uit drie losse stoelen achterin, waarvan niet alleen de rugleuningen individueel neer zijn te klappen. Ze zijn ook stuk voor stuk
eenvoudig uitneembaar. Blijft alleen de middelste stoel thuis, dan kunnen de twee buitenste stoelen naar elkaar toe worden geschoven.  
Smart.
SmartLink™ haalt geļntegreerde connectiviteit aan boord van uw ŠKODA. Dit systeem ondersteunt MirrorLink®, Apple CarPlay* en Android Auto*. Geļnstalleerde apps die goedgekeurd zijn voor veilig gebruik tijdens het rijden, zijn compatibel met MirrorLink®, Apple CarPlay* en Android Auto*.