4 jaar reparatiegarantie

Dat is nogal wat. Bij ŠKODA krijgt u vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die Heron Auto, als officiŽle ŠKODA-dealer, aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten Ťn vakmanschap van onze monteur bestaat niet. Alleen de officiŽle ŠKODA dealer gebruikt originele onderdelen en heeft de juiste kennis en ervaring in huis. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen. Dingen waar u van houdt, gunt u het beste onderhoud. Zodat ze het langste meegaan. Zo is het ook met een ŠKODA.Onderhoud

Onderhoud bevat alle vooraf planbare activiteiten, zoals de Longlife onderhoudsservice, vervangen van bougies en vervangen van filters. Ook hier zit 4 jaar reparatiegarantie op, maar gemaximeerd tot de geldende vervangingstermijn*.

Reparaties

Reparaties zijn niet vooraf planbare werkplaatsactiviteiten, en veelal afhankelijk van rijgedrag en externe omstandigheden. Voorbeelden van reparaties zijn het vervangen turbo's of aircopompen. Hier geldt 4 jaar reparatiegarantie*.

Services

LET OP! Services zijn diensten die plaats vinden op klantverzoek of van overheidswege. Zoals apk, bandenservice en de seizoenscheck. Deze vallen niet onder de 4 jaar reparatiegarantie.*Uitzonderingen in detail

Normale slijtage
Slijtage aan rem- en koppelingsvoering, remblokken en -schijven, banden, ruitenwisserbladen, gloei- en halogeenlampen enz valt niet onder garantie. Ook vroegtijdige slijtage van motor of delen daarvan als gevolg van onderhoud dat niet volgens fabrieksvoorschrift is uitgevoerd, wordt niet onder garantie vergoed. Hetzelfde geldt bij voortijdige onderdelenslijtage die terug te voeren is op omstandigheden als hiervoor genoemd, alsmede abnormale rij- en bedieningsstijl.

Geldende vervangingstermijnen
Met name bij onderhoudswerkzaamheden gelden altijd vervangings- of herhalingsintervallen, afhankelijk van model en type. Voorbeeld: Stel voor de bougies van model X geldt een vervangingsinterval van 90.000 km of 2 jaar. Mocht na vervanging van deze bougies onverhoopt en een productfout e/o montagefout optreden, dan geldt voor beide een volledige garantie. Deze is echter gemaximeerd op - in dit geval - 90.000 km of 2 jaar, welke het eerst bereikt wordt.

Invloeden van buitenaf
Schade door invloeden van buitenaf valt niet onder de garantie. Hiervan is spraken bij beschadigingen die ontstaan zijn door bijvoorbeeld klimatologische, chemische, thermische, mechanische of andere inwerking van buitenaf, zoals:

  • Steenslag met daaruit voortvloeiende roestverschijnselen, glasbreuk, enz
  • Industrievervuiling
  • Lak en carrosserieschades door zout, zand, storm, bloesem, boomhars, (vogel) uitwerpselen, enz
  • Glasbreuk bij gehard glas (zij- en achterruit)
  • Garantie op garantie 

Op eerdere werkzaamheden die onder garantie zijn uitgevoerd, geldt de normale garantietermijn op het oorspronkelijke voertuig. Of simpel gesteld: 4 jaar werkplaatsgarantie geld alleen voor werkzaamheden die door de klant betaald zijn.

Services
Vanzelfsprekend geld er geen garantie op uitgevoerde services zoals bijv. APK of Seizoenscheck. Maw een uitgevoerde check op een onderdeel of systeem, geeft geen enkel recht op garantie op het betreffende systeem.

Uitvoerende dealer
SKODA 4 jaar reparatiegarantie wordt alleen verleend door de dealer die de betreffende werkzaamheid heeft uitgevoerd.

4 jaar reparatiegarantie

Bij ŠKODA krijgt u vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiŽle ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten Ťn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.
Offerte = factuur

Bij ŠKODA hanteren we een simpele stelregel. Als we een offerte maken voor onderhoud of reparatie, weet je zeker dat je het bedrag dat je daar ziet, ook terugvindt op de factuur. Bovendien staat een overzicht van reparatie- en onderhoudskosten op www.skoda.nl
Gratis hulp onderweg bij onderhoud

Bij elke onderhoudsbeurt die je ŠKODA-dealer uitvoert, verleng je automatisch de mobiliteitsgarantie van je ŠKODA in heel Europa. Pech? We sturen je hulptroepen. Ze helpen je snel weer op de weg, en indien nodig met een vervangende auto. Zo bespaar je flink op pechhulp!
Vaste lage onderhoudskosten

De ŠKODA-dealer is dť partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici. Doordat ze elke ŠKODA perfect kennen, komen ze snel tot de kern van een eventueel probleem. En deze efficiŽnte manier van werken wordt nog eens versterkt door het gebruik van officiŽle fabrieksapparatuur en -richtlijnen. Zo wordt ook zichtbaar of er bijvoorbeeld updates beschikbaar zijn - die voeren we direct uit!
Eťn adres: ook voor banden, glas en schade

Wie is de expert als het gaat om de montage van een nieuwe (voor)ruit? Wie weet het beste welke banden bij je ŠKODA passen en zou je je ŠKODA bij schade toevertrouwen aan iemand die jouw auto niet kent? Net als voor onderhoud, is je eigen ŠKODA-dealer dť partner voor ruitvervanging, ruitreparatie, bandenvervanging ťn voor schadeherstel. Wel zo makkelijk: alles op ťťn adres, het beste adres.
Volgens jouw wensen

We maken (maat)werk van onderhoud. Wil je zo lang mogelijk blijven rijden of kies je voor kortere intervallen? Op basis van jouw wensen en eisen stellen we een passend ťn effectief onderhoudsschema vast. Meedenken is ook typisch ŠKODA!