Airco Service

Airconditioning verhoogt het comfort tijdens het autorijden. Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in je auto, en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Ook ben je snel van beslagen ruiten af. Laat daarom je airco goed onderhouden. Dit is in kundige handen bij Heron Auto.

Een slimme zet

Regelmatige controle van je airco is om meerdere redenen een slimme zet. Je rijdt niet alleen prettiger, het is ook veiliger. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders van een frisse en koele auto maar liefst 30% minder vaak betrokken zijn bij ongevallen!

Let op: airco-onderhoud wordt niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt meegenomen. Maak daarom periodiek een afspraak met je dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer voor een vakkundige check van je airco.

   

Afspraak maken?

Heeft uw airco onderhoud of behandeling nodig? U kunt gemakkelijk online een afspraak bij Heron Auto maken.

 
Afspraak maken


Uitleg Airco onderhoudsbeurten

Airco check - €19,95
√ Werking essentiŽle onderdelen controleren
√ Koelende werking controleren
√ Kwaliteit stof- en pollenfilter controleren

Vervangen stof- en pollenfilter - vanaf €19,95
Als de monteur constateert dat het filter niet meer goed functioneert, is vervangen een optie. Na vervanging stroomt er meer lucht de auto binnen dan daarvoor, en is de luchtkwaliteit beter en dus gezonder.

Airco geurbehandeling - €59,-
De geurbehandeling verwijdert niet alleen muffe luchtjes uit je airco, ook wordt de lucht veel schoner en dus gezonder. Aangeraden wordt om dit eens per jaar te laten doen.

Airco onderhoudsbeurt - €99,-
√ Werking essentiŽle onderdelen controleren
√ Koelende werking controleren
√ Kwaliteit stof- en pollenfilter controleren
√ Drukbeveiliging en lekdichtheid controleren
√ Drukbeproeving controleren
√ Leeghalen, vacumeren en afvullen