Ruitenservice

Heb je ruitschade? De ŠKODA-dealer herstelt de schade snel en zorgvuldig, en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijf je verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven.

Ruitschade? Bel ŠKODA!
Ruitschade kan je op elk moment overkomen. Daarom staat onze ŠKODA Ruitenservice ook op ťlk moment van de dag (24/7) voor je klaar.

√ Bel tijdens kantooruren naar ons servicenummer 088 - 29 25 400
√ Bel buiten kantooruren: 0800 – 023 00 24

Veilig en met behoud van garanties
Je ruitschade vakkundig laten herstellen door ons heeft vier grote voordelen:

1. Herstel vindt plaats volgens strenge fabrieksvoorschriften
2. Gebruik van originele materialen en lijmsoorten
3. Carrosserie- en lakgaranties blijven 100% van kracht
4. Veiligheid van je auto blijft gewaarborgd

Herstel volgens fabrieksvoorschriften is dus ook in het belang van je eigen veiligheid. Zeker als een ruit volledig moet worden vervangen. De carrosserie van jouw ŠKODA is namelijk voorzien van een beschermende kooiconstructie, en ruiten zijn daarvan een essentieel onderdeel!

Gratis, ůf ander financieel voordeel
Ook financieel profiteer je van het ruitherstel bij ons, je ŠKODA-dealer. Kleine reparaties zijn namelijk vaak gratis. Voorwaarde is wel dat je auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd.

Je krijgt bovendien korting op je eigen risico bij het vervangen van een voor- of achterruit. Ook hier geldt de voorwaarde dat je auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd, en het is afhankelijk van je verzekeringsmaatschappij.