Ruitenservice

Heb je ruitschade? Heron Auto herstelt de schade snel en zorgvuldig, en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijf je verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven.

Ruitschade? Bel Heron Auto!
√ Bel tijdens kantooruren naar ons servicenummer 088 - 292 51 00
√ Bel voor een direct afspraak naar onze planners 088 - 292 54 00

Afspraak maken?

Maak gemakkelijk en snel een afspraak voor ruitenservice voor uw ŠKODA. Het team van Heron auto staat voor u klaar!
 

Afspraak maken


Veilig en met behoud van garanties
Je ruitschade vakkundig laten herstellen door ons heeft vier grote voordelen:

1. Herstel vindt plaats volgens strenge fabrieksvoorschriften
2. Gebruik van originele materialen en lijmsoorten
3. Carrosserie- en lakgaranties blijven 100% van kracht
4. Veiligheid van je auto blijft gewaarborgd

Herstel volgens fabrieksvoorschriften is dus ook in het belang van je eigen veiligheid. Zeker als een ruit volledig moet worden vervangen. De carrosserie van jouw ŠKODA is namelijk voorzien van een beschermende kooiconstructie, en ruiten zijn daarvan een essentieel onderdeel!

Gratis, ůf ander financieel voordeel
Ook financieel profiteer je van het ruitherstel bij Heron Auto. Kleine reparaties zijn namelijk vaak gratis. Voorwaarde is wel dat je auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd.

Je krijgt bovendien korting op je eigen risico bij het vervangen van een voor- of achterruit. Ook hier geldt de voorwaarde dat je auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd, en het is afhankelijk van je verzekeringsmaatschappij.Oůk bij lichte schade

Een klein barstje of andere lichte beschadiging? Meteen langsgaan bij je ŠKODA-dealer is dan heel slim! De ruit wordt met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld, en je voorkomt zo dat de schade groter wordt (waardoor de hele ruit zou moeten worden vervangen). 
 
   Goed zicht

Versleten ruitenwissers? Ga dan direct naar Heron Auto. Wij beschikken over originele ŠKODA-ruitenwissers, speciaal ontworpen voor jou ŠKODA dus perfect op maat. Zo ga je ook bij slecht weer veilig de weg op.  Download de ŠKODA Service Prijslijst