Verschil moet er zijn

 

Er zit een verschil tussen investeren en slim investeren. Voor onze vrienden, en daar rekenen wij u als medeondernemer ook onder, maken wij graag het verschil. Met scherp geprijsde actiemodellen, flinke inruilpremies en veel voordeel op een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen. Hierbij tonen wij u alvast onze acties op de ťxtra luxe uitgeruste Exclusive Editions, die ook daadwerkelijk voor u klaarstaan. Natuurlijk kunt u naast voordeel ook rekenen op maatwerk advies inzake financiering, op- en ombouw. Wij kijken uit naar uw komst!

 


 


 Je hebt investeren. En je hebt slim investeren. 

Verschil moet er zijn.

 

Je hebt goedkoop. En je hebt een goede koop. Je hebt dubbeltjes. En je hebt eerste rang. En zo heb je voordeel op bedrijfswagens. En voordeel op Volkswagen Bedrijfswagens. Investeer nu nog slimmer met scherp geprijsde actiemodellen, flinke inruilpremies en veel voordeel op de Caddy, Transporter of Crafter.

Ontdek de acties bij Heron Auto. 


De Caddy

Bekijk de acties.
 

De Transporter

Bekijk de acties.
 

De Crafter

Bekijk de acties.


De Amarok. 

De premium V6 pick-up.
Je hebt patsers. En je hebt krachtpatsers. Verschil moet er zijn.
Vind een vestiging


Contact opnemen


Download de prijslijst


Vanafprijzen excl. btw, bpm en kosten rijklaar maken. Leaseprijzen o.b.v. Financial Lease, 4 jaar garantie (max. 150.000 km) en actietarief 2,99% geldig tot en met 28-10-2018. De 'verschil moet er zijn' actie is geldig t/m maandag 12 november 2018. Het vermelde termijnbedrag is een benadering van het werkelijke termijnbedrag. Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank GmbH handelend onder de naamVolkswagen Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 32099980. Volkswagen Financial Services biedt fi nancieringen aan onder AFM vergunning nummer 12000996. Financieringsaanbieding op basis van niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van aangeboden uitvoering. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.