Heron Auto heeft ze nog. De unieke 70-Editions.


Het verjaardagsfeestje van Volkswagen Bedrijfswagens gaat nog even door. Om de 70ste verjaardag in Nederland te vieren, introduceerde Volkswagen Bedrijfswagens de rijk uitgeruste en gunstig geprijsde Caddy, Transporter en Crafter 70 Edition. Wie er een wil hebben, kan nog tot het einde van dit jaar bij Heron Auto terecht.

Welke Volkswagen Bedrijfswagen ga jij rijden?Transporter 70 Edition

Deze jubileumeditie is gebaseerd op de luxe Highline en is daar bovenop voorzien van vele extra’s, waarbij het klantvoordeel oploopt tot zelfs € 4.800. Daarmee is het de ultieme bedrijfswagen, met name voor berekenende ZZP’ers en kleinere ondernemers die van luxe houden.


 
Bekijk voorraad ⇒


 

Caddy 70 Edition

Het hele jaar kunnen ondernemers ook op de andere modellen bij Heron Auto profiteren van volop voordeel. Zo is er ook een 70 Edition van zowel de Caddy en Caddy Maxi als de Crafter, in alle gevallen met vele aantrekkelijke extra’s en een klantvoordeel tot respectievelijk € 2.600 en € 3.200.

 
Bekijk voorraad ⇒

 

Crafter 70 Edition

Extra luxe wordt het met de ECO lederen interieurs voor de Caddy, Transporter, Crafter en Amarok. Die zijn er nu al vanaf € 499, met keuze uit diverse kleuren ECO leder en stiksels. 70 Edition logo’s in de voorstoelen zijn desgewenst inbegrepen. 
Bekijk voorraad ⇒