Uw bedrijfswagen op 20 belangrijke punten gecheckt!

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt uw bedrijfswagen flink op de proef. Wilt u veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij Heron Auto. Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs uw bus op 20 cruciale punten.

Plan hier uw werkplaatsafspraak


Winterbanden

Je hebt glad. En je hebt grip.
Voor wie liever vooruit gaat dan stilstaat, maar wel snel wil stilstaan bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling en een kortere remweg. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Profiteer van veel voordeel op diverse winterbanden. Verschil moet er zijn.

Uitgedroogde winterbanden kunnen leiden tot een klapband en banden met een sterk verminderd profiel slippen sneller. Als de bandenspanning te laag is, verbruikt u meer brandstof en rijdt u dus minder zuinig. Zorg daarom dat de banden in orde zijn en doe de wintercheck.


Accessoires

Je hebt zicht. En je hebt goed zicht.

Als het weer minder mooi wordt, hebben we behoefte aan andere items voor onze bedrijfswagen. Zoals onze ramen. Het is hinderlijk, maar zelfs gevaarlijk om zonder goed zicht te rijden. Daarom kost een 5 liter can ruitenvloeistof u maar € 4,10. Zorg dat u altijd vloeistof bij de hand heeft, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 
Bandenhoezen

De zomerbanden kunnen weer gewisseld en opgeborgen worden. Met deze bandhoezen blijven uw banden schoon en beschadigen ze niet. De hoezen zijn geschikt voor banden van maximaal 18". Set van 4 hoezen nu voor slechts € 16,50 verkrijgbaar. 
All weather mattenset 

Tijdens de natte herfst- en wintermaanden neemt u gemakkelijker vuil mee uw auto in. Met deze rubberen, tweedelige mattenset blijft uw interieur als nieuw. Nu vanaf € 34,95.
 


Bedrijfswagens Webshop 


* Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.