Volkswagen Crafter Logistics Edition


Op zoek naar een ruime, sterke en zuinige bedrijfswagen die 100% is afgestemd op uw logistieke werkzaamheden en wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want speciaal voor de logistieke branche heeft Volkswagen de Crafter Logistics Edition ontwikkeld. Niet alleen profiteert u met deze Crafter van puur maatwerk in logistiek, met al onze services kunt u bovendien volledig zorgeloos ondernemen. En ook niet onbelangrijk, u kunt nu extra voordelig instappen! 

 
   

Ervaar het zelf en test de Crafter nu bij Heron Auto.
Uw bedrijfswagenpartner in Noord-Holland!         

                               

Deskundig advies

Onze merkspecialisten adviseren u meteen op het gebied van leasing en R.O.B. en u kunt rekenen op een scherp en maatwerk voorstel. Om te inventariseren welk type van de Crafter en welke op- en inbouw-mogelijkheden op uw wensen aansluiten, kunt u contact met ons opnemen. Wilt u direct meer weten? Schroom dan niet zelf te bellen of langs te komen!


Bekijk de voorraad

Offerte aanvragen

 
   
  
 

  Informeer naar de mogelijkheden  


 *Vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen exclusief BPM/BTW, inclusief afleverkosten, verwijderingsbijdrage en leges. Lees de algemene verkoopinformatie op www.vwbedrijfswagens.nl*De Volkswagen Crafter is gekozen tot betrouwbaarste bedrijfswagen in zijn segment volgens onafhankelijk onderzoek van T‹V.
Hoewel de informatie op deze pagina permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, prijzen, afbeeldingen of andere informatie ten alle tijde voorbehouden. Aan de informatie op deze pagina kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.