Profiteer van de onderaan-de-streep-deals.

Een Volkswagen bedrijfswagen is misschien niet de goedkoopste. Maar... als u een Volkswagen bedrijfswagen koopt, bent u verzekerd van betrouwbare Volkswagen kwaliteit. En kunt u bouwen op een bewezen hoge restwaarde. Daarnaast krijgt u er ook nog eens een slimme app bij, die u zuiniger leert rijden.

Alles bij elkaar opgeteld, bent u met een Volkswagen bedrijfswagen zomaar goedkoper uit dan u zou denken. En dan rijdt u ook nog eens een echte Volkswagen. Om u vandaag nog over de streep te trekken, zijn er nu de onderaan-de-streep-deals met voordeel tot wel € 9.700.

Meer informatie over deze actie? Neem contact op met onze adviseurs! 


Wil je een proefrit maken in een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen? 

Reserveer 'm hier


Volkswagen Bedrijfswagens. Onderaan de streep een slimme investering.


Historisch bewezen hoge restwaarde.

Een Volkswagen bedrijfswagen heeft historisch gezien een hoge restwaarde*. Velen voor u kregen een mooie prijs terug bij verkoop van hun bus aan een andere vakman.
Bron: Restwaarde analyse Autodata 2017.


Leer zuiniger rijden met de app. Tot wel 14%**.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app
leert u zuiniger rijden. De uitgebreide Think Blue-score geeft u direct inzicht in hoe u remt en optrekt. Door uw rijgedrag aan te passen, bespaart u zomaar 14% ** op uw brandstofkosten.

Bron: Mind Mobility. 


Betrouwbare Volkswagen kwaliteit.

Met de Caddy, Transporter en Crafter kunt u verwachten dat u niet vaak voor reparaties naar de garage hoeft, omdat u kunt vertrouwen op betrouwbare Volkswagen kwaliteit*.
Bron: Gebaseerd op T‹V Verkehrs Rundschau Nutzfahrzeuge 2015.

** Dit percentage is geschat en is uitdrukkelijk een indicatie. Aan deze schatting kunnen geen rechten worden ontleend.