Volkswagen Bedrijfswagens bij Heron Auto.

Wil je financieren of aanschaffen?

Volkswagen Bedrijfswagens zet graag een stap extra voor jou als ondernemer. We zorgen er niet alleen voor dat je bedrijfswagen altijd blijft rijden. Ook financieel kan je op ons vertrouwen, met een speciaal financieel dienstenpakket voor totale mobiliteit. Een complete service voor zorgeloos rijden.

Rijd nu extra voordelig weg in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen dankzij de Financial Lease actie:
Financial Lease nu voor 2,99% mťt 4 jaar garantie.  Dit is o.b.v. 48 maanden en een slottermijn van 40% van de catalogusprijs inclusief BTW en exclusief BPM. BTW geldt als minimale aanbetaling. Volkswagen Caddy & Caddy Maxi

Vanaf € 12.945,-

De Volkswagen Caddy is niet voor niets de meest gekozen bedrijfswagen door vakmensen en ondernemers. De Caddy staat bekend om zijn ongekende rijcomfort. Niet alleen wanneer je hem koopt, maar ook na duizenden kilometers. En als je een Caddy verkoopt, kun je altijd een mooi bedrag terug verwachten. Behoefte aan extra ruimte? Met de Caddy Maxi zit je goed met 1 kuub extra laadruimte. Verschil moet er zijn.Bekijk onze voorraad
Offerte aanvragen

 


Volkswagen Transporter

Vanaf € 17.995,-

Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Al 70 jaar overtreft dit icoon elke verwachting. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Geen wonder dat zes generaties veeleisende vakmensen de Transporter kiezen als nummer 1 bedrijfswagen. Verschil moet er zijn.


Bekijk onze voorraad
Offerte aanvragen

Volkswagen Crafter

Vanaf € 21.950,-

Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan echte vakmensen. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen creŽerden we de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Verschil moet er zijn.


Bekijk onze voorraad
Offerte aanvragen
 

Volkswagen Amarok

Vanaf € 24.450,-

Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat u verwacht van een exclusieve premium pick-up: een krachtig design, een robuuste constructie, ongekend comfort en een hoog vermogen. Voor bouwprofessionals, grondwerkers, tuinders, hoveniers en iedereen die zwaar werk verzet geldt: op de Amarok, de V6 pick-up die voor niets onder doet, kunt u altijd en overal 100% vertrouwen. Niet voor niets is de Volkswagen Amarok onderscheiden met de prestigieuze 'International Pick-up Award 2018'.


Bekijk onze voorraad
Offerte aanvragen