Is uw Volkswagen klaar voor hogere temperaturen?

Zodra de temperatuur boven 7 graden komt, is het tijd voor de jaarlijkse bandenwissel. Langer wachten is niet verstandig, want zomerbanden besparen u brandstof en voorkomen onnodig snelle slijtage van uw winterbanden. Zijn uw banden aan vervanging toe? Heron Auto biedt al voordelige kwaliteitsbanden vanaf 69,-* per stuk. En wellicht is het ook een goed idee om een airco onderhoudsbeurt in te plannen. Zo bent u meteen klaar voor de zomer.

*Prijzen zijn excl. btw.

Maak hier uw werkplaatsafspraak    Vraag hier uw bandenofferte aan Airco check.

Binnen 15 minuten weten of uw airco nog optimaal functioneert.


Is uw airco al aan onderhoud toe? Plan nu een Airco check bij Heron Auto. U weet binnen 15 minuten of uw airco nog optimaal functioneert. 

Airco onderhoudsbeurt.

Inclusief gratis geurbehandeling. Nu slechts 90,-*.


Laat uw airco onder handen nemen door Heron Auto en u heeft gegarandeerd weer een frisse lucht in uw bedrijfswagen. Tijdens het onderhoud verversen we het koudemiddel. Dit zorgt ervoor dat uw cabine weer snel afkoelt en de compressor tegen schade wordt beschermd. Ook krijgt uw airco een gratis geurbehandeling. Hiermee wordt het systeem gedesinfecteerd en verdwijnen bacteriŽn en schimmels.


*Prijzen zijn excl. btw. 

Ruitenspoeiervloeistof.

5 liter. Nu slechts 3,25*.


In de winter gaat het hard met uw ruitensproeiervloeistof. Grote kans dat door het wisselvallige weer de bodem van het vloeistofreservoir in zicht is. Stop daarom snel bij Heron Auto voor een voordelig geprijsde nieuwe voorraad.


*Prijzen zijn excl. btw.

Ruitschadeherstel.

Voorkom dat het sterretje in uw voorruit een barst wordt.


Na de afgelopen winterperiode stijgt de temperatuur weer in het voorjaar. De kans dat een sterretje in uw voorruit verandert in een barst is dan vele malen groter. Voorkom dit en laat het sterretje gratis repareren bij Heron Auto. Het adres om ruitschadeherstel vakkundig te laten uitvoeren. 

 


Zomerbanden.

Nu al vanaf 69,-* per stuk.


Dit voorjaar controleren we standaard het profiel van uw banden. Bij een profieldiepte van minder dan 2,5 mm ontstaat al minder grip en is uw remweg bij een noodstop langer. Een bandenwissel is verplicht bij een diepte minder dan 1,6 mm. Voor uw veiligheid adviseren wij bij minder dan 2,0 mm nieuwe banden aan te schaffen.

*Prijzen zijn excl. btw.


Plan hier uw werkplaatsafspraak in.