Uw bedrijfswagen op 20 belangrijke punten gecheckt!Slim: Wintercheck inplannen.
Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt uw bedrijfswagen flink op de proef. Wilt u veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de Wintercheck doen bij Heron Auto. Tijdens deze nuttige winterbeurt controleren ervaren servicemonteurs uw wagen op 20 cruciale punten, doe zo in topconditie blijft. 

De check kost slechts € 16,50 (excl. btw).

 Online werkplaatsafspraak maken

Of het nu gaat om uw Caddy, Transporter, Crafter, Amarok of Multivan: na de winterbeurt incl. kundige controle van 20 cruciale punten rijdt u ook aankomende winter veilig en comfortabel rond.

Als het nodig is gratis een nieuwe accu 
Een van de belangrijkste onderdelen die wordt gecontroleerd tijdens de Wintercheck is de accu. Deze is in de winterperiode verantwoordelijk voor maar liefst 50% van de strandingen. Blijkt uw accu tijdens de controle niet in orde, dan krijgt u gratis een nieuwe (inclusief montage)*.
We gaan zelfs verder: als uw accu tijdens de check in orde is maar u vˇˇr 28 februari toch strandt vanwege een defecte accu, ontvangt u alsnog een nieuw exemplaar. Ook gratis.

* Actie loopt van 1 november t/m 31 december 2017.Winterbanden
Meer grip, meer veiligheid. Zodra de temperaturen onder de 7 ░C duiken, adviseren wij winterbanden. Dat is wel zo veilig. En in het belang van uw budget heeft Volkswagen Bedrijfswagens voor alle modellen voordelige opties. Vraag hieronder uw bandenofferte aan.


Bandenofferte aanvragen