Wij leveren de originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen
Bedrijfswagens. Wij bieden u naast de zekerheid van die onderdelen, ook de technische ondersteuning die daar bij hoort. Een dienst die altijd bereikbaar is, snel levert en met u meedenkt, zodat u de kwaliteit kan leveren die u uw klanten belooft. Met oog voor uw belangen is De Onderdelendienst een onderdeel van uw bedrijf.

De Onderdelendienst van Heron Auto levert Šlle originele onderdelen aan zakelijke klanten, zoals universele garagisten en schadebedrijven. De Onderdelendienst bezorgt twee keer per dag. 

De Onderdelendienst levert veel meer dan alleen originele onderdelen. Ze levert en staat ook garant voor een perfecte ondersteuning bij het bestellen en de montage van die onderdelen. Om dat te kunnen garanderen bestaat het Binnendienst Team van De Onderdelendienst uit Louis van der Weijde, Daniel Blitz en Nebojsa Grbic. De buitendienst wordt verzorgd door Marco van het Kaar.

De Buitendienst gaat langs bij klanten en de Binnendienst staat altijd klaar voor alle praktische vragen en technische ondersteuning rondom die onderdelen.  

Ga naar onze site: www.deonderdelendienst.nl voor meer informatie en bestellen. 


Gratis Mok bij de onderdelendienst!

 

Online originele onderdelen bestellen is vťťl makkelijker dan bellen! Kijk zelf maar! En ontvang ook heel gemakkelijk onze originele mokken.De 7 sterke punten

Contact

 

Binnenzeestraat 5
1446 AB  Purmerend

E.: deonderdelendienst@heronauto.nl
T. Binnendienst: 0299 31 41 20