De Volkswagen Amarok.

100% premium. 100% Pickup.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad

100% premium. 100% pickup. Altijd. Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat u verwacht van een exclusieve premium pick-up: een krachtig design, een robuuste constructie en een hoog vermogen. Voor bouwprofessionals, grondwerkers, tuinders, hoveniers en iedereen die ook zwaar werk verzet geldt: op de Amarok, de Volkswagen pick-up die voor niets onder doet, kunt u altijd en overal 100% vertrouwen.

GeÔnteresseerd in de Volkswagen Amarok? Bekijk ons occasion aanbod, voorraad nieuw aanbod of neem contact op met Heron Auto.


 
Uw verkoopadviseur:
Gerben Stortenbeker

De nieuwe Amarok.

Soepel over de onverharde weg, temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok met V6-motor biedt alles wat je van een exclusieve allrounder uit het premiumsegment verwacht. Een krachtig design, een robuuste constructie, een hoog vermogen en ongekende off-road rijeigenschappen.

 

100% Premium pick-up.

De nieuwe Amarok is voorzien van alles wat een echte pick-up nodig heeft. Het krachtige frontdesign met op de Highline bi-xenonkoplampen en verchroomde stylingdetails. En de brede laadruimte biedt plek om een europallet overdwars mee te nemen. Bij het meest premium model, de Highline, oogt het front nog fraaier door dubbele verchroomde lijsten. Met de diverse lichtmetalen velgen wordt de Amarok pas echt een opvallende verschijning.

 

100% Power. 100% V6.

De 3.0 V6 TDI 165 kW of 150 kW bieden zelfs bij extreme belasting voldoende reserves. De unieke combinatie van een comfortabele 8-trapsautomaat en de permanente vierwielaandrijving 4MOTION zorgt voor rijplezier en ongekende offroad-eigenschappen. De 3,0 liter TDI-motor met 165 kW biedt met een maximumkoppel van 550 newtonmeter een hoge trekkracht.

De Overboostfunctie verhoogt het vermogen van de 165 kW V6 TDI-motor kort met wel 15 kW, afhankelijk van de rijomstandigheden. Zo levert de Amarok een nog betere off-road rijervaring.

 


Inschakelbare 4 MOTION.

De Amarok met de inschakelbare vierwielaandrijving is in de basis achterwielaangedreven. Naar wens kunt u met een druk op de knop de vierwielaandrijving inschakelen. De aandrijfkrachten worden dan 50-50 over de voor- en achteras verdeeld. Ideaal voor het rijden in extreme omstandigheden. Op steile hellingen of onverharde wegen kan ook nog een reductieoverbrenging ingeschakeld worden.

 
Permanente 4MOTION vierwielaandrijving

Deze aandrijfvariant is voorzien van permanente vierwielaandrijving met een speciaal (torsen)differentieel. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen de aandrijfkrachten tussen de voor- en achteras variŽren. Dit systeem werkt volledig automatisch en past zich aan de rij- en weersomstandigheden aan. Uw Volkswagen pickup rijdt zowel on- als off-road altijd comfortabel.

   


De breedste laadvloer

Geen enkele andere pick-up biedt zo veel ruimte tussen de wielkasten. Door de laadbreedte van 1.222 mm past een Europallet zelfs overdwars in het voertuig. De combinatie van de laadvloer van 2,52m2, hoge zijpanelen van 508 mm hoog en de lage tildrempel van 780 mm maakt de laadruimte tot uitermate praktisch en royaal.

   

Zeer praktische achterklep. 

De achterklep kan tot 200 kg gewicht dragen en werkt zonodig als verlenging van de laadvloer. Verplaats op de bouwplaats (gezekerd) die verrassend lange balk, bekijk wat u wel of niet wilt uitladen gewoon nog even op de klep, of ga erop zitten met uw collega’s of opdrachtgever voor een kop koffie in de zon.Verkrijgbaar in 8 kleuren.