Volkswagen Caddy

Exacte, dynamische lijnen; een nieuwe voorzijde; een nieuw ontworpen achterzijde: de nieuwe Caddy straalt degelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid uit. Bijzondere blikvangers: de nieuwe chromen sierstrip op de grille, de nieuw ontworpen achterlichten en de nieuwe, volledig metalen achterklep. Tevens is er optioneel een nieuwe dakrailing verkrijgbaar. Bekijk hier de interactieve Volkswagen Caddy brochure.

Ge´nteresseerd in de Volkswagen Caddy? Bekijk ons occasion aanbod, voorraad nieuw aanbod of neem hier contact op met Heron Auto.

   

 

Downloads:

- Brochure Caddy
- Prijslijst Caddy

 

Nieuws en acties:

 

Het nieuwe interieur

Kwalitatiever. Functioneler. Comfortabeler.

Het interieur van de nieuwe Caddy is ge´nspireerd op de personenwagens van Volkswagen. En is grondig verbeterd met een nieuwe, hoogwaardige afwerking en veel slimme opbergmogelijkheden. Ergonomische stoelen, een verbeterde interieurakoestiek en een breed aanbod aan radio- en entertainmentsystemen geven het interieur een geheel nieuw niveau. U zou bijna vergeten dat u in een bedrijfswagen rijdt.

 

De expert op elk gebied, de Volkswagen Caddy

 

Multimedia en comfort

Radio en Navigatie.
In de nieuwe Caddy is de nieuwste generatie multimedia leverbaar. Behalve de “Composition Audio”, “Composition Colour” en “Composition Media” radiosystemen is ook het “Discover Media” navigatiesysteem beschikbaar, waarvoor toekomstige navigatie-updates gratis zijn.

Spraakherkenning.
Met het spraakherkenningssysteem kunt u de telefoon, de navigatie en de audiofuncties bedienen zonder uw handen van het stuur te nemen.

Connectiviteit.
Via de USB-poort kunnen externe media (zoals MP3-speler) aangesloten worden. Bovendien maakt de Bluetooth-functie voor mobiele telefoons handsfree bellen mogelijk.

Comfort-aansluiting voor de mobiele telefoon.
Handig: laad uw smartphone op via de USB-poort in een opbergvak. En de draadloze externe antenneverbinding verbetert de ontvangst van uw mobiele telefoon.

 

De Caddy, met korte en lang wielbasis.