De nieuwe Volkswagen Crafter.

Maakt zwaar werk licht.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee je ťcht verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan ťchte vakmannen, van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen maakten we de nieuwe Crafter. Een doordachte bedrijfswagen, die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt.


Heeft u interesse in de nieuwe Volkswagen Crafter? Hij staat nu in al onze Volkswagen Bedrijfswagen showrooms. Neem contact op met onze verkoopadviseurs om de mogelijkheden te bespreken.


Uw verkoopadviseur:
Gerard de Boer
Interieur.

Een bus is voor een vakman meer dan een vervoersmiddel alleen. Het is ook een plek waar u afspraken maakt en de administratie bijhoudt. Een complete werkplek dus. Volkswagen heeft er daarom alles aan gedaan om uw werkplek zo compleet mogelijk in te richten. Met heel veel opbergmogelijkheden, maximaal comfort en de nieuwste innovaties kunt u direct aan het werk. Dat zit wel goed.


De ultieme werkplek

  • AGR-gecertificeerde ergoComfort geveerde stoelen
  • de meeste opbergvakken en een groot aantal poorten en aansluitingen
  • verwarmd multifunctioneel lederen stuurwiel
  • 230V-aansluiting

Optimale connectiviteit

  • Telematicavoorbereidingen (fleetmanagement)
  • Multifunctioneel sturingsapparaat
  • Mobiele online services Car-Net
 

De nieuwe TDI-motoren.

De motoren van de nieuwe Crafter klaren iedere klus, omdat ze speciaal zijn ontwikkeld voor bedrijfswagens. Daardoor heeft u zelfs tijdens de zwaarste werkzaamheden een laag brandstofverbruik en zijn de motoren uitermate betrouwbaar.

Genoeg laadruimte voor elke klus.

Met drie verschillende lengtes en hoogtes komt u nooit ruimte tekort. Heeft u liever een open laadruimte? Ga dan voor de pick-up variant.
Heel veel bedrijfswagen voor uw geld.

Lane Assist zorgt ervoor dat u netjes binnen uw rijstrook blijft. Daarnaast is sturen extra eenvoudig met de elektromechanische Servotronic-besturing en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging. Hierdoor stuurt de Crafter zo licht als een personenwagen. Kies de opties die voor u belangrijk zijn. Denk ook aan Adaptive Cruise Control, Rear Traffic Alert of Park Assist. en ACC15 Hypermoderne assistentiesystemen.

Met de Zijflankbescherming manoeuvreert u moeiteloos door smalle steegjes en langs obstakels. Trailer Assist helpt u bij het achteruitrijden en inparkeren met een aanhangwagen. De Crafter herkent ook moeiteloos risico’s op ongevallen met onder meer de Front Assist noodrem-assistent en de Multi Collision brake.


 

Bekijk alle Volkswagen Bedrijfswagens.


Bekijk de Acties.

Foto galerij