De nieuwe Crafter.

Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee je écht verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan échte vakmannen, van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen maakten we de nieuwe Crafter. Een doordachte bedrijfswagen, die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt.Heeft u interesse in de nieuwe Volkswagen Crafter? Hij staat nu in al onze Volkswagen Bedrijfswagen showrooms. De nieuwe Crafter is leverbaar vanaf €21.950,-. Neem contact op met onze verkoopadviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u uw proefrit al ingepland?

Proefrit reserveren

Heron Auto heeft ook een breed aanbod nieuwe Crafters op voorraad. 

Bekijk voorraad nieuw

Of bekijk onze jong gebruikte occasions.


Bekijk occasions


Interieur.

Een bus is voor een vakman meer dan een vervoersmiddel alleen. Het is ook een plek waar u afspraken maakt en de administratie bijhoudt. Een complete werkplek dus. Volkswagen heeft er daarom alles aan gedaan om uw werkplek zo compleet mogelijk in te richten. Met heel veel opbergmogelijkheden, maximaal comfort en de nieuwste innovaties kunt u direct aan het werk. Dat zit wel goed.


De ultieme werkplek

  • AGR-gecertificeerde ergoComfort geveerde stoelen
  • de meeste opbergvakken en een groot aantal poorten en aansluitingen
  • verwarmd multifunctioneel lederen stuurwiel
  • 230V-aansluiting

Optimale connectiviteit

  • Telematicavoorbereidingen (fleetmanagement)
  • Multifunctioneel sturingsapparaat
  • Mobiele online services Car-NetDe nieuwste innovaties.

In de hectische stad of op een druk bouwterrein staat de Crafter u bij met wel 15 assistentiesystemen. Heel veel bedrijfswagen voor uw geld.

Lane Assist zorgt ervoor dat u netjes binnen uw rijstrook blijft. Daarnaast is sturen extra eenvoudig met de elektromechanische Servotronic-besturing en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging. Hierdoor stuurt de Crafter zo licht als een personenwagen. Kies de opties die voor u belangrijk zijn. Denk ook aan Adaptive Cruise Control, Rear Traffic Alert of Park Assist. en ACC


15 Hypermoderne assistentiesystemen.

Met de Zijflankbescherming manoeuvreert u moeiteloos door smalle steegjes en langs obstakels. Trailer Assist helpt u bij het achteruitrijden en inparkeren met een aanhangwagen. De Crafter herkent ook moeiteloos risico’s op ongevallen met onder meer de Front Assist noodrem-assistent en de Multi Collision brake.
Downloads 


Download hier de nieuwe brochure en/of nieuwe prijslijst voor de nieuwe Volkswagen Crafter.Foto galerij