Volkswagen Transporter

Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de nieuwe Transporter net als zijn voorgangers. De nieuwe Transporter. Mťťr van hetzelfde. Uiteraard is de Transporter in diverse uitvoeringen leverbaar met elke op- of ombouw naar wens.

  1. Gesloten bestelwagen;
  2. Dubbele cabine;
  3. Kombi;
  4. Pick-up enkele cabine;
  1. Pick-up dubbele cabine;
  2. Chassis enkele cabine;
  3. Chassis dubbele cabine.

GeÔnteresseerd in de Volkswagen Transporter? Bekijk ons occasion aanbod, voorraad nieuw aanbod of neem hier contact op met Heron Auto voor een adviesgesprek of proefrit.

  

Downloads:

Brochure Transporter
- Prijslijst Transporter

Nieuws en acties:

 

Een greep uit de diverse uitvoeringen.

De Transporter Bakwagen.

De Transporter is bestelbaar als Bakwagen. Door de praktische, gesloten laadbak kunt u veilig en gemakkelijk uw goederen vervoeren naar uw bestemming.

De Transporter Pick-up Enkele cabine.

Omdat u zelf het beste weet hoe uw bedrijfswagen ingericht moet zijn, bepaalt u hoe uw Transporter Pick-up eruit ziet. Hoeveel vloeroppervlak de laadvloer heeft, hoeveel passagiers erin mee kunnen en welke uitvoering voor uw bedrijf de beste is.

Transporter Koelwagen


Gekoeld transport voor al uw verse goederen.

Transporter Kipper.

De eerste ergo-gecertificeerde kipper. Veilig, ergonomisch en praktisch.

Lat-om-lat betimmering. Alles vast en zeker.

Bescherm de laadruimte van uw Transporter optimaal met lat-om-lat betimmering. U beschermt niet alleen uw vracht en uw bedrijfswagen, maar u creŽert bovendien een aantal handige bevestigingspunten in uw laadruimte.

Zijbekleding laadruimte.

Voor de laadruimte van de Transporter is stevige zijbekleding leverbaar die tot aan het dakframe reikt. Samen met de hoge scheidingswand kunt u zo heel effectief, veilig en flexibel uw laadruimte beladen. De passagiers- en laadruimte van de Highline zijn tevens voorzien van luxe zijwandpanelen.

 

Grootste laadruimte in zijn klasse.

De laadruimte van de nieuwe Transporter Gesloten Bestelwagen is ontworpen met grote aandacht voor functionaliteit en veelzijdigheid. Twee wielbases en drie dakvarianten geven een laadruimte van 5,8 tot 9,3 m3 en bieden een maximaal laadvermogen van 0,8 tot 1,4 t. Voor toegang tot het interieur kunt u kiezen uit 10 mogelijkheden aan de achterzijde evenals een tweede schuifdeur.

 

Het nieuwe interieur. Ingericht voor de praktijk van alledag.

De nieuwe cabine met het slimme opbergsysteem.
De nieuwe Transporter is consequent zů ingericht dat hij in de dagelijkse praktijk optimaal presteert. Voor een goed verloop van een lange werkdag biedt de cabine 16 opbergmogelijkheden. De vakken zijn logisch gegroepeerd, gemakkelijk te bereiken en dankzij een hoogwaardige afwerking bijzonder robuust. Individuele instelmogelijkheden bieden de bestuurder een zitpositie die perfect past. Comfortabel zijn ook de nieuwe infotainmentsystemen. Dankzij de allermodernste technieken blijft u in de nieuwe Transporter ook onderweg optimaal verbonden. Om smartphones en andere elektrische apparaten op te laden, kan de nieuwe Transporter als optie voorzien worden van een tweede 12-voltaansluiting.

De 10 mogelijkheden aan de achterzijde.
Voor het normale en het middelhoge dak is er de nieuwe achterklep; achterdeuren zijn optioneel. Voor het hoge dak zijn hoge deuren standaard. Ze zijn leverbaar met of zonder ruiten en indien gewenst leverbaar met een openingshoek van 250 graden.

 

Tweezits bijrijdersbank met opbergvak.

Alle Transporter pick-ups en chassis worden standaard geleverd met een 2-zits bijrijdersbank. Indien gewenst wordt de rugleuning voorzien van een uitklapbaar opbergvak.

Radio en Navigatie.

In de nieuwe Transporter is de nieuwste generatie multimedia leverbaar. Behalve de “Composition Audio”, “Composition Colour” en “Composition Media” radiosystemen is ook het “Discover Media” navigatiesysteem beschikbaar, waarvoor toekomstige navigatie-updates gratis zijn.

Connectiviteit.

Via de USB-poort kunnen externe media (zoals MP3-speler) aangesloten worden. Bovendien maakt de Bluetooth-functie voor mobiele telefoons handsfree bellen mogelijk.

Car-Net.

Car-Net is een platform voor de mobiele Guide en Inform online diensten van Volkswagen. U kunt gemakkelijk uw persoonlijke Car-Net account beheren en gebruikmaken van veel praktische diensten voor uw voertuig.

 

 

Voordelen van het rijden in een Transporter.