Ontdek de Volkswagen Transporter bij Heron Auto

Een wereld vol mogelijkheden.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad

70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter gesloten bestelwagen. Een bestelbus die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. Daar is 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Denkt u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra kilometers op 1 liter diesel weg, dan is de bestelbus net als zijn voorgangers. Bij het kopen van de Transporter gesloten bestelbus krijg je dus méér… van hetzelfde. 

Maak daarom een slimme investering en kies voor een Volkswagen Transporter. Alvast wat meer te weten komen over de Volkswagen Transporter? Download dan de brochure en de prijslijst of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. 

 
Uw verkoopadviseur:
Gerben Stortenbeker

Een Transporter voor elke branche.


De Transporter is verkrijgbaar in verschillende carrosserievormen en is geschikt om naar wens om te bouwen. Van een handig opbergsysteem voor uw gereedschap tot een volledige ombouw naar (Solar)koelwagen.
 

De meeste ruimte.


Wat het werk ook met zich meebrengt, de Transporter biedt daarvoor de perfecte oplossing. In totaal zijn er tien varianten leverbaar, voor een op maat gesneden toegang tot de laadruimte. De achterklep behoort bij alle Transporters met normaal en middelhoog dak tot de standaarduitrusting. De hoge openingshoek maakt comfortabel in- en uitladen mogelijk en als het regent, dient de achterklep als afdakWelkom aan boord.

Wie instapt in de Transporter, merkt hoeveel ervaring de zesde generatie heeft. Alles zit op de juiste plek, zit perfect binnen handbereik en is hoogwaardig afgewerkt. De uitgebreide verstelmogelijkheden maken een optimale zitpositie mogelijk. Naast hoogteverstelling kan de bestuurdersstoel desgewenst ook worden voorzien van een instelbare ledensteun en armleuningen.


 

Boordcomputer plus.

De tegen meerprijs leverbare Boordcomputer 'Plus' toont de bestuurder alle belangrijke informatie in één oogopslag, bijvoorbeeld met betrekking tot het bereik, de reistijd, de buitentemperatuur en de aanbevolen versnelling.Radio 'Composition Media'.

Dit systeem beschikt over een 16,5 cm (6,33 inch) groot TFT-kleurendisplay, eentouchscreen met benaderingssensor, een MP3- en DVD-lezer, 4 x 20 Watt vermogen met vier luidsprekers, een SD-kaartlezer, een AUX-ingang en een USB-aansluiting in het  dashboardkastje, een Bluetooth-koppeling voor mobiele telefoons en een dual tuner met phase diversity voor optimale ontvangst.

 

Uniek aandrijfconcept. 4MOTION

De optionele 7-traps DSG-bak met dubbele koppeling maakt een volautomatische, nagenoeg onmerkbare schakelactie zonder onderbreking van de trekkracht mogelijk, wat voor beduidend meer rijcomfort zorgt. U heeft keuze uit een normale en een sportmodus. 

Bekijk alle Volkswagen Bedrijfswagens.


Bekijk de Acties.