Airco Service

Fris achter het stuur.

Altijd een aangename temperatuur en constant verse lucht in de auto: uw airco zorgt ervoor. Zo blijft u langer fris en alert als u onderweg bent. 

 

Gratis Airco Check.

Is uw airco al aan een check toe? Plan nu een Airco Check bij Heron Auto. U weet binnen 15 minuten of uw airco nog optimaal functioneert. En dat voor maar € 16,50 excl. BTW.

Airco-onderhoudsservice.
Als de airco onderhoud nodig mocht hebben, dan wordt er direct een afspraak met u gemaakt. Onderhoud aan de airco is heel gemakkelijk te combineren met een onderhoudsservice en/of APK, zodat u optimaal mobiel blijft.

Natuurlijk kunt u ook meteen een voordelige airco-onderhoudsbeurt uit laten voeren. Inclusief geurbehandeling betaalt u hiervoor tijdelijk maar € 82 ex. BTW.

Hieronder kunt u direct uw werkplaatsafspraak maken.

 

 

Onderdelen Airco-onderhoudsservice.

  • Controle op de werking van essentiŽle onderdelen.
  • Controle van de koelende werking.
  • Controle van de kwaliteit van stof-en pollenfilter.
  • Controle van drukbeveiliging en lekdichtheid.
  • Leeghalen, vacumeren en afvullen met koudemiddel.

Vervangen stof- en pollenfilter.
Tijdige vervanging van het stof- en pollenfilter verkleint de kans dat schadelijke stofdeeltjes uw bedrijfswagen binnenkomen. En zorgt voor een maximale lucht-doorstroom in uw bedrijfswagen.

Airco geurbehandeling.
Schadelijke micro-organismen die een onaangename geur veroorzaken worden verwijderd uit het aircosysteem. Daarna ruikt het weer heerlijk fris in uw bedrijfswagen. Een airco geurbehandeling kost €32,20 excl. BTW.